bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,475.47 4.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.73 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 574.54 2.73%
solana
Solana (SOL) $ 142.07 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522941 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462388 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.137906 6.11%

BofA: Ripple kararının etkileri belirsiz

Ripple kararinin etkileri belirsiz

Bankacılık devi Bank of America (BofA), Ripple-SEC davasına ilişkin değerlendirmesini yayınladı. Banka, mahkeme kararının kripto endüstrisine etkilerinin belirsiz olduğunu kaydetti. Son kararın durumu netleştirmek için yeterli olmadığı ifade edildi.

Ripple kararinin etkileri belirsiz222

Bank of America (BofA), Ripple davasını değerlendirdi. Raporda Ripple’ın XRP tekliflerinin benzersiz olduğuna dikkat çekilirken, geniş uygulamaların belirlenmesinin zor olduğu ifade edildi. anka, dijital varlıkların yaygın olarak benimsenmesi ve kurumsal katılım için düzenleyici çerçevenin çok önemli olduğu belirtildi. Mahkemenin son kararının durumu netleştirmek için yeterli olmadığına dikkat çekildi. Ripple, mahkemenin XRP kararının ardından kısmi zafer elde etmişti. Mahkeme, XRP’nin bireysel satışının menkul kıymet olarak görülemeyeceğine karar vermişti.

SEC, Ripple davasının temyize götüreceğinin sinyalini vermişti. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, tüm yaşanan süreçten SEC’in sorumlu olduğunu ifade etti. Garlinghouse, “SEC, hiçbir yasal yetkisi olmadığı halde kripto konusunda polis olduğunu ilan ederek bu karmaşayı yarattı” dedi. SEC Başkanı Gary Gensler, SEC’in Ripple davasının kararına itiraz edip etmeyeceklerine ilişkin açıklama yapmadı. Kurumun ne zaman temyize sürecini hayata geçireceği merakla bekleniyor. Diğer yandan Ripple, XRP zaferinin ardından yönünü Avrupa’ya çevirdi. Şirket, Birleşik Krallık ve İrlanda’da lisans başvurusu yaptı. Avrupa’da işe alımlar da hızlandırıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala