bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,166.00 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.00 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 580.50 0.74%
solana
Solana (SOL) $ 175.03 4.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524675 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48487 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155317 1.94%

Bitcoin Madencisi Iris Energy, Yeni Fırsatları Değerlendiriyor

bitcoin madencisi iris energy yeni firsatlari degerlendiriyor

Bitcoin madencilik şirketi Iris Energy, gelecek planlarına dair açıklamalarda bulundu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, olası birleşme ve satın alma fırsatlarının da değerlendirildiği belirtildi.

Irıs Energy, Birleşme ve Satın Alma Fırsatlarıyla İlgileniyor

Kısa bir süre önce, yatırım bankacılığı şirketi B. Riley ile 100 milyon dolara kadar hisse senedi satışı anlaşmana varan Iris Energy, fon piyasalarını izlemeye ve olası sermaye fırsatlarını geliştirmeye devam ediyor.

bitcoin madencisi iris energy yeni firsatlari degerlendiriyor 2

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlerle birlikte, son dönemlerde Bitcoin madenciliği alanında pek çok konsolidasyon konuşuldu. Bu anlamda Marathon ve CleanSpark gibi şirketler, madencilik tesislerinin yanı sıra binlerce madencilik makinesini indirimli bir fiyatla satın almak için piyasa koşullarından yararlanıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Eylül ayında ortalama işletim hash oranını bir önceki aya göre yüzde 24 artırarak saniyede toplam 2.729 exahash’e (EH/s) çıkardı. Şirket bununla birlikte bir önceki aya göre yüzde 8 daha fazla Bitcoin çıkartarak toplamda 325 Bitcoin çıkarttı. Son olarak madencilik şirketi, enerji fiyatlarının artmasının ve diğer çevresel faktörlerin de üretimi kısıtladığını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala