bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,468.67 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,961.47 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 558.02 1.55%
solana
Solana (SOL) $ 136.03 10.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515582 4.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45349 3.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129652 5.32%

Binance’in Lisans Başvurusu Alman Düzenleyici BaFin Tarafından Reddedildi

binance 3

Kripto para borsaları çalışmalarını sınır ötesine taşımak için farklı ülkelerden lisans almaya çalışıyor. Çıkan son haberlere göre; Almanya’nın mali gözlemcisi kripto borsası Binance‘e saklama lisansı vermemeye karar verdi.

Binance’in Lisans Başvurusu Reddedildi

Binance kripto saklama lisansı başvurusu Alman Düzenleyici BaFin tarafından reddedildi. Federal Mali Denetleme Otoritesi’nin (BaFin) resmi bir kararı mı yoksa devam eden tartışmalarda ifade edilen bir niyet mi olduğunun net olmadığını da sözlerine ekledi.

binance alman duzenleyici bafin tarafindan reddedildir

Federal Mali Denetleme Otoritesi konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Düzenleyicilerle yaptığımız görüşmelerin ayrıntılarını paylaşamasak da, BaFin’in gereksinimlerine uymak için çalışmaya devam ediyoruz. Beklendiği gibi, bu ayrıntılı ve devam eden bir süreç. Doğru ekibe ve gerekli önlemlere sahip olduğumuzdan eminiz

BaFin, Almanya’daki mesleki gizlilik gereklilikleri nedeniyle bireysel şirketler hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Finance Forward, Binance’in Avusturya’daki düzenleme onayı başvurusunu geri çektiğini bildirdi. Şirket ayrıca Kıbrıs’ın menkul kıymetler düzenleyicisine kaydından vazgeçti ve başarısız bir kayıt girişiminin ardından Hollanda’dan ayrılmaya karar verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala