bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,211.01 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.65 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 579.36 0.12%
solana
Solana (SOL) $ 173.57 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520311 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477273 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152964 1.55%

Binance Labs, PancakeSwap’a Yatırım Yapıyor

binance labs dex pancakeswapa yatirim yapiyore

Kripto para sektörü her geçen gün gelişme kaydederken, bu alana yapılan yatırımlar da artış göstermiş durumda. CoinDesk’in haberine göre; kripto para borsası Binance’in risk sermayesi kolu Binance Labs, BNB Chain üzerine kurulu merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan PancakeSwap’a yatırım yaptı.

Binance Labs’ten PancakeSwap’a Yatırım

Binance’in risk sermayesi kolu, PancakeSwap’a yatırım yaptığını açıkladı. Borsanın yerel tokeni CAKE, duyurunun ardından yaklaşık yüzde 10 artış gösterdi. Haberin yazımı esnasında PancakeSwap (CAKE), CoinGecko verilerine göre; 4,77 dolardan işlem görüyor. 

binance labs dex pancakeswapa yatirim yapiyor

Binance Labs, PancakeSwap’ın teknolojisini, pazarlamasını ve topluluk desteğini daha da geliştirmenin yanı sıra Web 3 tabanlı hizmetleri yönlendirmek için yatırım yapmayı planlıyor.

Detaylandırmak gerekirse Eylül 2020’de piyasaya sürülen PancakeSwap, kullanıcıların merkezi olmayan finans (DeFi) tokenlarını takas etmesine ve takas etmesine olanak tanıyan otomatik bir piyasa yapıcı (AMM) sağlıyor. 

Geçtiğimiz günlerde Binance Labs, ilk başlangıç ​​​​fonu için 500 milyon dolar topladığını ve risk sermayesi şirketleri DST Global ve Breyer Capital’in yanı sıra isimsiz aile ofisleri ve şirketlerinden destek aldığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala