bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,488.94 3.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.48 2.44%
bnb
BNB (BNB) $ 564.80 1.89%
solana
Solana (SOL) $ 140.06 7.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52096 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460873 3.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134034 5.91%

Binance, BAE’yi Gelecekteki Operasyonlar için Odak Noktası Olarak Görüyor

binance

Kripto para borsaları son dönemde yaptıkları çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Kripto para Binance de Birleşik Arap Emirlikleri’ni gelecekteki operasyonlar için odak noktası olarak görüyor.

Binance, BAE’yi Odak Noktası Seçti

Binance Dubai Genel Müdürü Alex Chehade, BAE’nin dünyanın bir sonraki büyük kripto merkezi haline gelmesi için pek çok iyi neden olduğunu söylüyor. Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto borsasına karşı bir dizi yaptırım eyleminin ardından Binance için bir sonraki büyük odak noktası haline geliyor.

binance 3

Binance Dubai Genel Müdürü Alex Chehade konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Binance, BAE’nin üst düzey yönetiminin bölgeyi Web3 için bir odak noktası olarak kurmak istediğini belirledi. Chehade, fosil yakıtlardan uzaklaşmaya çalışıyorlar ve kriptoyu bunu yapmak için harika bir itici güç olarak görüyorlar. Kale direklerinin hareket ettiği yeri ayarlamak istemezsiniz. Büyük işletmeler için öngörülebilirliğe ihtiyacınız var, plan yapmanız ve bütçe yapmanız gerekiyor.

Düzenlemenin ötesinde Chehade, BAE’ye taşınan bölgenin kriptoyu diğer dijital varlık merkezlerinden daha hızlı benimsemesini sağlayabileceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala