bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,048.16 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.53 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 592.50 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 146.38 0.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530845 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460476 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162679 0.99%

Biden’ın Yeni İletişim Direktörünün Kripto ile Bağlantısı Çıktı

Bidenin Yeni Iletisim Direktorunun Kripto ile Baglantisi Cikti

ABD Başkanı Joe Biden‘ın yeni iletişim direktörü Ben LaBolt‘un kripto sektörüne yabancı olmadığı ortaya çıktı. Yeni iletişim direktörünün BTC ve ETH yatırımcısı olduğu ifade edildi. Labolt’un daha önce kripto şirketleri ile çalıştığı kaydedildi. Biden yönetiminin kripto üzerindeki baskısını artırdığı dönemde yapılan atama dikkat çekti. Mart ayında göreve getirilen Labolt, kripto düzenlemesi konusunda Biden’a danışmanlık da yapacak.

Bidenin Butce Planinda Kripto Detaylari

Biden’ın Yeni İletişim Direktörü, BTC ve ETH Yatırımcısı

ABD Başkanı Joe Biden’ın yeni iletişim direktörü Ben LaBolt‘un kripto para ve sosyal medya şirketleri ile olan bağlantılarına kısıtlama getirildi. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, LaBolt’un daha önce temsil ettiği kripto para ve teknoloji şirketleri ile ilgili yasal konulara ve sözleşmelere katılması yasaklandı. İletişim direktörü, kripto ve sosyal medya düzenleme yaklaşımı konusunda Biden’a danışmanlık yapacak.

Diğer yandan mal varlığı açıklanan LaBolt’un Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) sahibi olduğu ortaya çıktı. Raporda iletişim direktörünün BTC’de 50 bin ile 100 bin dolar tuttuğu görülüyor. ETH’de ise 15 bin ile 50 bin dolar bulunuyor.

Bidenin Yeni Iletisim Direktorunun Kripto ile Baglantisi Cikti2

Ben Labolt’un kripto şirketleri Coinbase ile Uniswap’ın yanı sıra Meta, Haun Ventures, Shopify ile bağlantıları bulunuyordu. Labolt’un iletişim şirketinin müşterileri arasında Uniswap ile Coinbase’in ilk yatırımcılarından Andreessen Horowitz yer alıyordu. Biden’ın yeni iletişim direktörü Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in aile ofisinin de sözcüsü olarak çalışıyordu.

LaBolt’a yönelik kısıtlamaların üst düzey Beyaz Saray personelinin etik kurallarıyla uyumlu olduğu kaydedildi. Barack Obama’nın başkanlık kampanyasının sözcülüğünü üstlenen LaBolt, Beyaz Saray’da yardımcılık yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala