bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,078.97 0.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,085.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 578.29 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 168.80 2.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51484 1.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47221 1.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15059 1.00%

Aziz Dostgül: Yatırım Yaparken Birçok Farklı Kritere Dikkat Ediyoruz

vasf

Dördüncüsü düzenlenen Kripto Meydanı’nda, Blockchain ile birlikte yatırım dünyasının genel çerçevesi de ele alındı. Bununla beraber gelişen teknolojilere erken yatırım yapmak, önemli bir rol oynuyor. Özellikle teknoloji şirketlerinin geçtiği yollarda, yatırım şirketlerinin çalışmaları merak konusu oluyor. 17 Kasım Perşembe günü Levent Kolektif House‘da alanında uzman isimler bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. TechOne ve TwoZero Ventures Yatırım Yöneticisi Aziz Dostgül de yatırım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aziz Dostgül, Yatırımcılarının Nitelikli Olarak Tabir Edilebileceğini Belirtti

Yatırımcı portföyü ve yatırım kategorilerinin neler olduğu hakkındaki konularda da dikkat çekici yanıtlar geldi. TechOne ve TwoZero Ventures‘in yöneticisi Aziz Dostgül, yatırımcılarının nitelikli olarak tabir edilebileceğini belirtti.

aziz dostgul yatirim yaparken bircok farkli kritere dikkat ediyoruzasd

Aziz Dostgül, yatırım yaptıkları şirketlerin birer araç olduğunu söyledi. Dostgül, esas yatırımların projelerin ekiplerine yapıldığının altını çizdi.

Aziz Dostgül, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Genelde burada yatırım yaptığımjz piyasalarda yön veren fonlar değil uzun vadeli yatırımlar mevcut. Yatırım yaptığımız coğrafyalarda göz önüne alınıyor. Dış ekonomik etkilere bağlı olarak makro ekonomik durumları etkilemiyor. Yatırım sınırlamalarıda söz konusu. Şu anda bir sınırımız yok dünya da değerlendirdiğimiz durumlara yatırım yapıyoruz. Gri alanları konuşmak dahilinde token alanındaki yatırımları da geliştiriyoruz. Yatırımlarımızı erken aşamada yapıyoruz daha çok. Burada 2023 vizyonumuz hızlandırma programı var. Çeşitli senaryolar planlanıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala