bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,922.93 0.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.56 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 578.13 0.38%
solana
Solana (SOL) $ 168.39 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514784 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471819 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150039 1.96%

Avustralya, FTX’in Finansal Hizmetler Lisansını Askıya Aldı

avustralya ftxin finansal hizmetler lisansini askiya aldiadf

Son günlerin en çok konuşulan konularından biri hiç şüphesiz iflas bayraklarını çeken kripto para borsası FTX. Borsa ile ilgili olarak her geçen gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Avustralya’nın menkul kıymetler düzenleyicisi, FTX’in finansal hizmetler lisansını askıya aldı.

Avustralya, FTX’in Lisansını Askıya Aldığını Açıkladı

Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu, FTX Australia’nın ülkedeki finansal hizmetler lisansını 15 Mayıs 2023’e kadar askıya aldı.

avustralya ftxin finansal hizmetler lisansini askiya aldithh.jpg

Menkul kıymetler düzenleyicisi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Askıya alınmadan önce, FTX Avustralya’nın lisansı, perakende ve toptan müşterilere türev ürünler ve döviz sözleşmeleri ile ilgili işlem yapmasına, pazar oluşturmasına ve bunlarla ilgili genel tavsiye sağlamasına izin veriyordu.

Son olarak hatırlatmak gerekirse FTX ve 100’den fazla bağlı kuruluş, 11 Kasım’da ABD’de iflas koruması için başvuruda bulundu. KordaMentha’dan John Mouawad, Scott Langdon ve Rahul Goyal, FTX Avustralya’nın yanı sıra FTX olarak bilinen bir kripto para birimi değişimi için gönüllü yöneticiler olarak atandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala