bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,279.76 6.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,021.79 3.71%
bnb
BNB (BNB) $ 586.27 2.96%
solana
Solana (SOL) $ 163.37 13.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519339 3.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458196 6.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156492 5.73%

Ashley Alder, Katı Kripto Düzenlemeleri Çağrısında Bulundu

ashley alder kati kripto duzenlemeleri cagrisinda bulunduasdf

Kripto para sektöründe düzenleme konusu birçok ismin gündeminde yer alıyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi’nin yeni başkanı Ashley Alder, sektördeki şirketlerin kaçamak davrandığını ve kara para aklamaya izin verdiğini söyleyerek daha katı kripto düzenlemeleri için çağrıda bulundu.

Ashley Alder’den Katı Kripto Düzenleme Çağrısı

İngiltere’nin bir sonraki Finansal Yürütme Otoritesi başkanı Ashley Alder, parlamento üyelerine hitap ederken kripto platformları için sert sözler söyledi.

Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi’nin yeni başkanı Ashley Alder, kripto paranın daha fazla düzenlenmesi gerektiğini öne sürdü. Kripto şirketlerinin kasıtlı olarak kaçamak ve kara para aklamanın büyük ölçekte gerçekleştiği bir yöntem olduğunu ekledi.

ashley alder kati kripto duzenlemeleri cagrisinda bulundusddsf

Alder’den gelen eleştiri, bu yılın başlarında bir bankacılık zirvesinde konuşan FCA CEO’su Nikhil Rath’e göre, FCA tarafından düzenlenen kara para aklamayı önleme testlerinin başvuran firmaların yüzde 85’ini elemesi nedeniyle geliyor.

Beklenen Birleşik Krallık Hazine düzenlemeleri, tüketici korumaları getirecek, yabancı satıcılara sınırlamalar getirecek, ürün reklamlarını kısıtlayacak ve şirketler başarısız olduğunda hükümler sunacak şekilde ayrılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala