bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,979.95 1.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.94 5.48%
bnb
BNB (BNB) $ 581.67 1.70%
solana
Solana (SOL) $ 173.23 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524239 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48481 5.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156197 3.53%

Adalet Bakanlığı Celsius’un Para Çekme İşlemlerini Başlatmasını Engelliyor

iflas baskilari artan celcius networkten yeni hamle 2

İflas eden ve uzun bir süredir zor günler geçiren kripto borç verme platformu Celsius Network cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak ABD Adalet Bakanlığı, bağımsız soruşturma tamamlanana kadar, Celsius Network‘ün belirlediği müşteriler için para çekme işlemlerini yeniden başlatmasını engellemek istiyor.

Adalet Bakanlığı Celsius’un Para Çekme İşlemlerini Engellemek İstiyor

Kripto borç verme platformu Celsius, iflasını açıklamasının ardından, müşterilere fonlarını iade etmek için yeni yollar aramaya başlamıştı. Celsius, bu ayın başlarında müşterilere fonlarını iade etmek için mahkemeden talepte bulundu. Yetkililer buna itiraz etti ve soruşturma tamamlanana kadar bunun reddedilmesini istedi.

adalet bakanligi celsiusun para cekme islemlerini baslatmasini engelliyor

Söz konusu yapılan itirazda şu ifadelere yer verildi:

Bu Önergeleri değerlendirmek için gerekli olan gerçekler, Denetim Görevlisi Önergesi tarafından şeffaflıktan yoksun olarak tanımlanan ve Denetim Görevlisinin Denetim Görevlisi Raporunda araştırmak ve analiz etmek zorunda olduğu kesin gerçeklerdir.

Adalet Bakanlığı, herhangi bir dağıtımdan önce, Celsius’un kripto varlıklarıyla ilgili hesapların birleştirilmesi ve müşterilerin hesaplarında neden bir değişiklik olduğu konusunda daha fazla bilgi talep ediyor

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala