bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,058.82 3.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,983.80 3.20%
bnb
BNB (BNB) $ 562.75 3.11%
solana
Solana (SOL) $ 138.04 11.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519347 3.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455312 5.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132847 8.10%

1inch Wallet’ın Android Sürümü Yayımlandı

1inch Walletin Android Sürümü Yayimlandi

Kripto sektörü hızla gelişirken, kripto projeleri de ürünlerini ve özelliklerini hızla geliştirmeye devam ediyor. Ancak işler 1inch için biraz yavaş ilerliyor gibi gözüküyor. Öyle ki proje, iOS sürümünün yayımlanmasından bir yıl sonra 1inch Wallet’ın Android sürümünü de piyasaya sürdü.

1inch Walletin Android Sürümü Yayimlandi

1inch Wallet’ın Android Sürümü Birçok Kriptoyu Destekliyor

kripto para birimi alım satımlarını yönlendirmek için merkeziyetsiz bir finans (DeFi) protokolü olan 1inch, Android kullanıcıları için de bir wallet yayınladı.

Android kullanıcıları bu yeni cüzdan sayesinde Ethereum, BNB Chain, Polygon ve Avalanche üzerinde kripto para depolayabilecek, gönderebilecek, alabilecek, takas edebilecek ve ayrıca token takaslarından faydalanabilecek. Ayrıca cüzdanı herhangi bir tarayıcı veya cihazdaki merkezi olmayan uygulamaya bağlayabilecekler.

Hatırlarsanız 1inch, ilk cüzdan uygulamasını Binance Smart Chain’de (BNB Chain) yayınlanmasından iki ay sonra, Nisan 2021’in sonlarında iOS için yayınlamıştı.

Son olarak Dune Analytics’e göre 1inch’in Ethereum’da 24 saatlik 309 milyon dolarlık işlem hacmiyle en büyük merkeziyetsiz borsalardan (DEX) biri olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala