bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,782.55 4.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.69 2.68%
bnb
BNB (BNB) $ 579.55 3.04%
solana
Solana (SOL) $ 141.81 2.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529104 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464669 2.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140065 5.44%

Wilder World (WILD) Nedir?

Wilder World WILD nedir

Wilder World (WILD), öncü altcoin Ethereum (ETH) ağı üzerine yerleştirilmiş kapsamlı ve beş boyutlu (5D) bir metaverse projesidir. Platforma teknik olarak imkan sağlayan altyapılar arasında Unreal Engine 5 ve ZERO adlı isimler de yer alıyor. Metaverse alanında faaliyetlerini sürdüren Wilder World sahip olduğu sıra dışı yapıyla dikkatleri üzerinde toplamayı hedeflemiş. Projenin sanat odaklı çalışmaları hedeflediğini söyleyebiliriz. Buna göre ekosistemde sanatçıların, sanat severlerin ya da NFT meraklılarının bulunacağını öngörebiliriz. Wilder World kullanıcılarına bu alanlarda birtakım olanak ve avantajlar sunmayı hedefliyor. Ekibin hedefleri arasında dünyadaki ilk sanal sanat galerisini meydana getirmek de var. Bu içerik boyunca Wilder World platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca platformun kripto parası WILD token’lere yönelik çeşitli verileri de bu yazıda yer vereceğiz.

Wilder World (WILD) metaverse alanını alışılagelinmemiş bir şekilde değerlendirmeye hazırlanıyor. Şimdiye dek genellikle oyunlar ile ilgili değerlendirdiğimiz bu alan, bu kez kapılarını farklı bir dünya için açıyor. Wilder World platformu dijital bir rönesans gerçekleştirme yolunda ilerliyor. Sanatın, sanatçının ve sanat severlerin desteklenmesini ve metaverse alanında büyük bir ekosistem meydana getirilmesini hedeflenen Wilder World kripto para piyasasına renk katan yeniliklerden. Bilindiği üzere kripto para piyasası çok büyük bir hızla büyümeye devam ediyor. Öyle ki bu alana dahil olan projelerin çok çeşitli sektörleri kendilerine çalışma alanı olarak seçtiğini görüyoruz. Futbol dünyasından oyunlara tarım alanından ödeme işlemlerine kadar uzanan çok çeşitli bir ekosistem kripto para severlerin önünde bulunuyor. Piyasada bu kadar çeşitliliğin olması hem doğal bir ekonomi alanı meydana getirmek hem de yeni kullanıcıları kriptolarla tanıştırmak adına büyük önem arz ediyor. Wilder World platformu da sanat alanına odaklanarak demin bahsettiğimiz çeşitliliğe renk katıyor.

WILD tokne

Wilder World (WILD) ekibi metaverse alanının cezbedici özelliklerini keşfederek bu platformu tasarladı. Bu platformda sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinden faydalanılıyor. Beş boyutlu olma özelliği taşıyan Wilder World ekosistemi sanat severler ve kripto para kullanıcıları için bir NFT piyasası meydana getirecek. Bu piyasanın merkezsiz nitelikte olması hem kripto para felsefesine hem de sanat düşüncesine uygun bir özellik olacaktır. Wilder World ekibi de bunun bilincinde hareket etmiş. Üstelik tüm ekosistem yalnızca sanatçılar tarafından ve sanatçılar için tasarlanmış.

Wilder World (WILD) ne zaman çıktı?

Wilder World (WILD) platformu ilk işlemlerine 2021 yılında başladı. Bu tarihten önce ekibin detaylı araştırma ve analizlerle söz konusu platformu tasarladığını biliyoruz. O günden bu yana platform büyüdü ve bugünkü halini aldı. Ekibe göre gelecekte bu platformu daha parlak günler bekliyor. Ancak zorlu kripto para piyasasında nelerin yaşanacağını kestirmek bir hayli güç. Platformda kullanılan WILD token’ler çeşitli borsalarda listelendikten sonra daha fazla kullanıcıya ulaşmayı başardı. Wilder token platformu ilk işlemlerine resmen 2021 yılının ikinci çeyreğinde başladı. Yani platform henüz yeni ve çiçeği burnunda. Ekibin çalışmalarına canla başla devam etmesi ve her şeyin yolunda gitmesi halinde gelecekte bu platformun daha iyi bir yerde olması bekleniyor.

Wilder World (WILD) Fiyatı Nedir?

Wilder World (WILD) platformunun kripto parası WILD token’ler ile ilgili en güncel fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilmek mümkün. Ekip tarafından projenin tanıtımı için detaylı bir evrak hazırlanmamış. WILD token’ler ile ilgili burada yer alan verilerin çoğunu ünlü piyasa izleme platformu coinmarketcap üzerinden elde ettik. Bu verilere göre WILD token’lerin piyasaya arz edilmesiyle ilgili bir sınırın bulunduğu ifade ediliyor. Buna göre WILD token’ler toplamda 500 milyon adet arz edilecek ve daha fazlası piyasaya dahil edilemeyecek. Sınırlı arzlı kripto paraların belirli durumlarda avantaj sunabileceği biliniyor. Bahsi geçen token miktarının şimdiye dek çok küçük bir kısmı dolaşıma dahil edilmiş. Bu miktar toplam arzın %15’ine karşılık gelen 73 milyon adet kadar.

Wilder World

Wilder World Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 WILD token [mcryptocoin=”WILD” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. WILD token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”TWT” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. WILD token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”WILD” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”WILD” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Wilder World Kaç Dolar?                      

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 WILD token [mcryptocoin=”WILD” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle WILD token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 5 dolarla kaydetti. Bununla birlikte WILD token yılın en düşük seviyesini ise 0,38 dolarla belirledi.

Wilder World (WILD) Nasıl Çalışmaktadır?

Wilder World (WILD) kripto para severlere gerçekliğin yeni boyutunu sunuyor. Oldukça kapsamlı nitelikte olduğunun altı çizilen platform beş boyutlu olma özelliği taşıyor. NFT eserleri için merkezsiz bir piyasa olarak işlev görecek Wilder World platformu sanatçıları ve sanatı destekliyor. Buna göre sanatçıların platformda gerçekleştirdiği işlemlerden ücret alınmıyor. WILD token’ler platformun yönetimi için kullanılıyor. Merkezsiz otonom bir organizasyon şeklinde faaliyetlerine devam eden Wilder World platformu WILD sayesinde faaliyetlerini sürdürebiliyor. Bu kripto para aracılığıyla ekosistemin büyümesine yönelik de çeşitli teşvik programları düzenlenmiş. NFT’lerin gelecekte yadsınamayacak bir yeri bulunduğuna inanan ekip bu görüşe uygun bir proje tasarlamış. NFT’lerin kolayca likidite edildiği merkezsiz bir piyasa.

Metaverse

Wilder World (WILD) Nasıl Satın Alınır?

Wilder World (WILD) platformunun kripto parası WILD token’ler belirli borsalardan satın alınabilir. Bu isimler arasında Uniswap, Kucoin, Gate.io ve MEXC gibi borsalar yer alıyor. Kullanıcılar bu seçenekler arasında tercihlerini yaparak WILD token sahibi olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala