bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,070.63 4.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.60 2.63%
bnb
BNB (BNB) $ 581.53 3.35%
solana
Solana (SOL) $ 142.91 3.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530483 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466541 2.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14079 5.93%

Uniswap’in Yeni Gizlilik Politikası, Kullanıcı Cüzdanlarına Bağlı Verileri Topluyor

uniswapin yeni gizlilik politikasi kullanici cuzdanlarina bagli verileri topluyorrtgh

Kripto para sektörü zor bir dönemden geçerken, sektörde yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Son çıkan haberlere göre; Uniswap, resmi web sitesine göre yeni bir gizlilik politikası yayınladı. Borsanın, kullanıcıların kripto cüzdanlarında zincir üstü veri topladığını belirtiyor.

Uniswap’in Yeni Gizlilik Politikası Yayınladı

Uniswap, topladığı verilerde şeffaflık sağlamak için yeni bir gizlilik politikası yayınladı. Bununla beraber söz konusu gizlilik politikası, DEX’in kullanıcıların kripto cüzdanlarına bağlı belirli zincir içi ve zincir dışı verileri topladığını belirtti.

uniswapin yeni gizlilik politikasi kullanici cuzdanlarina bagli verileri topluyorasff

Uniswap, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Birinci önceliğimiz, kullanıcı verilerini ve gizliliğini korumak, ancak kullanıcı deneyimini iyileştiren veri odaklı kararlar vermek istiyoruz. Buna, halka açık zincir üstü veriler ve cihaz türü, tarayıcı sürümü vb. gibi sınırlı zincir dışı veriler dahildir.

Ayrıca, merkeziyetsiz borsa, yasa dışı faaliyetleri belirlemeye yardımcı olmak için belirli Blockchain analitik sağlayıcılarının yardımıyla kullanıcı cüzdanlarını taradığını doğruladı.

Son olarak hatırlatmak gerekirse borsanın açıklamasına göre gizlilik politikası, borsanın ve diğer “üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarının” kullanıcıların mobil cihaz kimliği, çerezler, yerel depolama alanından bilgiler, işletim sistemi, cihaz veya tarayıcı dili ile ilgili verileri toplanacak. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala