bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,205.01 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,097.98 1.27%
bnb
BNB (BNB) $ 579.55 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 172.07 1.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517844 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475764 1.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151992 2.64%

TradeStation 1.43 Milyar Dolarlık SPAC Yoluyla Halka Açılıyor

tradestation 1 43 milyar dolarlik spac yoluyla halka aciliyor

TradeStation yaptığı açıklamada, çevrimiçi ticaret ve aracılık şirketi TradeStation Group’un özel amaçlı bir satın alma şirketi (SPAC) olan Quantum FinTech Acquisition Corporation (NYSE: QFTA) ile birleşerek halka açık bir şirket haline geleceğini duyurdu.

TradeStation, Mayıs 2019’da müşterilerine kripto ticareti sunmaya başlamıştı ve geçen yıl ErisX’in sipariş defterini yan kuruluşu TradeStation Crypto’ya entegre etmek için borsa ErisX ile ortaklık kurmuştu.

Quantum FinTech Acquisition Corporation

TrafeStation SPAC Yoluyla Halka Açılıyor

TradeStation’ın SPAC işleminin 2022’nin ilk yarısında tamamlanması bekleniyor. TradeStation, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda “TRDE” koduyla listelenecek. İşlem, birleşik şirkete yaklaşık 1,43 milyar dolarlık kapalı bir proforma kurumsal değerde verilecek.

Diğer taraftan TradeStation’ın ana şirketi Monex, birleşik şirketin yaklaşık yüzde 80’ine sahip olacak. TradeStation’ın mevcut yönetim ekibi ise aynı kalacak.

Kombinasyon yapısı, TradeStation’ın yeni bir yan kuruluşu ile Quantum Fintech arasında bir birleşmeyi kapsıyor ve Quantum, TradeStation’ın tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş oluyor.

Quantum FinTech Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su John Schaible, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Bizim kanaatimize göre TradeStation’ın fintech/finansal hizmetler sektöründe baktığımız en çekici şirket olmasının sayısız nedeni var ve biz de bunlardan birkaçına baktık. TradeStation, temel ticaret platformu teknolojisine sahip ve sunduğu tüm ana varlık sınıflarında müşteri işlemlerini yürütüyor. Hem teknolojisi hem de operasyonları üzerindeki bu yüksek düzeyde kontrol, TradeStation’a işini nasıl yürüttüğü ve büyüttüğü konusunda değerli bir çeviklik ve esneklik ve aynı zamanda verimli bir şekilde ölçeklendirme yeteneği sağlıyor.” 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala