bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,789.56 4.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.59 2.60%
bnb
BNB (BNB) $ 578.99 2.95%
solana
Solana (SOL) $ 141.60 2.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527213 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464871 1.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.139943 5.34%

Telegram, Kullanıcı Adlarını TON Blockchain’inde Açık Artırmaya Çıkarıyor

vtelegram kullanici adlarini ton blockchaininde acik artirmaya cikariyord

Kripto para sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, birçok şirket bu alandaki çalışmalarını oldukça hızlandırmış durumda. Son olarak Telegram, kullanıcı adlarını The Open Network (TON) Blockchain’i aracılığıyla açık artırmaya çıkaracağını açıkladı.

Telegram yaptığı bir paylaşımda müzayede platformunun geliştirilme aşamasının tamamlandığına ve platformun yakında kullanıma sunulacağını belirtti.

Telegram, Kullanıcı Adlarını TON Blockchain’inde Açık Artırmada

Mesajlaşma uygulaması Telegram, fikrin Telegram kurucusu Pavel Durov tarafından ortaya atılmasından iki ay sonra, Açık Ağ (TON) Blockchain‘indeki bir platform aracılığıyla kullanıcı adları sunacak.

telegram kullanici adlarini ton blockchaininde acik artirmaya cikariyorwec

Konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse TON Blockchain’i, mesajlaşma uygulamasıyla birlikte Telegram tarafından geliştirildi, ancak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) gelen bir dava sonrasında Ağustos 2020’de terk edildi. Ayrıca Ekosistemin geliştiricileri, daha sonra projeyi canlı tutmak için TON Vakfı’nı kurmuştu. Bu hamle, Pavel Durov tarafından da desteklenmişti.

Bunun yanında TON Blockchain’inin yerel tokenı Toncoin (TON), Telegram’da kullanıcı adları satın almak için kullanılacağı haberini takiben son 24 saat içinde yaklaşık yüzde9 artışla 1,34 dolara çıkmış oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala