bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,821.64 6.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,008.51 3.62%
bnb
BNB (BNB) $ 581.80 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 161.97 12.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518716 3.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459676 7.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155843 7.14%

Spruce, a16z Liderliğinde 34 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

spruce a16z liderliginde 34 milyon dolarlik yatirim aldi

Finansman turları birçok şirket için önemli bir yere sahip. Bu kez finansman turundan gelir elde isim merkezi olmayan kimlik için bir araç seti geliştiren bir girişim olan Spruce oldu. Spruce, a16z liderliğindeki A Serisi turunda 34 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Spruce, 34 Milyon Dolarlık Yatırım Almayı Başardı

Merkezi olmayan kimlik için bir araç seti geliştiren bir girişim olan Spruce tarafından yapılan açıklamaya göre; turdaki diğer katılımcılar arasında Robot Ventures, Okta Ventures, OrangeDAO ve SCB 10X yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamada ise şu şekilde:

Yeni finansmanla Spruce, kimlik için en son gizlilik ve kullanılabilirlik teknolojisi araştırmalarına öncülük edecek, ürün ekiplerini büyütecek ve ekosistem genelinde ortaklıklar yürütmeye devam edecek.

Ayrıca detaylandırmak gerekirse Spruce’un Ethereum işleviyle oturum açması, kullanıcıların geleneksel bir aracıya güvenmeye gerek kalmadan dijital kimliklerini kontrol etmelerini sağlıyor.

Şirketin web sitelerine göre finansman tutu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıldı:

Kullanıcılar için taşınabilir itibar için gerekli kimlik doğrulama, kimlik doğrulama ve depolamaya güç sağlar, verilere merkezi olmayan erişim kontrolü ve Web2 API’leri ile Web3 arasında birlikte çalışabilirlik sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala