bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,963.14 1.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.37 0.34%
bnb
BNB (BNB) $ 591.94 0.15%
solana
Solana (SOL) $ 147.38 2.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533833 0.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469128 0.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161571 11.12%

SEC, Ripple Davasında Hinman Belgelerini Gizli Tutmak İstiyor

sec ripple davasinda hinman belgelerini gizli tutmak istiyorwssd

Kripto sektörünün bitmek bilmeyen davacıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple, birbirlerine karşı kozlarını güçlendirmeye çalışırken mahkeme kararlarına da itiraz etmeye devam ediyorlar. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), mahkemenin özet karar kararıyla ilgili olmadığını iddia ederek, Hinman Speech belgelerinin mühürlenmesini talep etti.

SEC, Ripple Davasında Hinman Belgelerini Gizli Tutmaya Çalışıyor

SEC, mahkemenin özet karar kararıyla ilgili olmadığını iddia ederek, Hinman Speech belgelerinin mühürlenmesini talep etti. Özet Karar Belgesinin Mühürlenmesi Önergesi, başta Hinman Speech belgeleri olmak üzere çeşitli bilgi ve belgelerin mühürlenmesi talep edildi.

sec ripple davasinda hinman belgelerini gizli tutmak istiyorrr

SEC, bu belgelerin William Hinman’ın özel evrakları ve kişisel görüşleri olduğu için kullanılmaması gerektiğini iddia ediyor. Ripple ise daha önce davanın ilerleyen sürecinde oldukça önemli bilgilerin yer alabileceğini savunarak belgelerin önemine dikkat çekmişti.

SEC son önergesinde, misyonunun, Mahkeme’nin özet karar kararıyla ilgisi olmayan belgelere erişim kamu hakkından daha ağır bastığını söyledi. Ayrıca, Hinman Konuşma Belgelerine yapılan tüm atıfların sanıkların belgelerinden düzeltilmesini talep etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala