bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,285.88 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.24 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 565.54 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 136.98 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516855 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448582 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132632 0.90%

Paribu Box Piyasası Kullanıcılara Açılıyor

paribu box piyasasi kullanicilara aciliyor

Kripto para piyasasından her gün yeni proje ve token’lar piyasaya sürülüyor ve bazıları başarılı olup kalıcı olurken diğerleri ise kayıplara karışabiliyor. Son olarak Paribu ise yeni kripto varlıkların bu iki ayrımdan birisini yaşamadan önce listelenmesi ve yatırım yapılmasını sağlamak üzere Paribu Box piyasasını kullanıcılarına açıyor.

Paribu Box piyasası henüz geliştirme sürecinin erken aşamalarında olan kripto projelerin, vaatlerini henüz gerçekleştirmeyen ama umut vaadeden ve henüz erken dönem sayılabilecek varlıkların alım ve satımının yapılabildiği bir bölüm olarak karşımıza çıkıyor.

Bu yeni özellik ile birlikte Paribu’nun mobil ve web uygulamasında TL, USDT ve Fan sekmeleriyle beraber Box sekmesi üzerinden de işlem gerçekleştirilebiliyor.

Paribu Box Blog

Paribu Box Üzerinden Yeni Projelere Erişim İmkanı

18 ana ve 56 alt kripto listeleme kategorisine sahip olan Paribu, listeleme öncesi varlıkların amaç ve proje doğrultusunda kalitesini inceliyor. Bu kalite standartı, henüz amaçlarını gerçekleştirememiş projeler için ise aşılması güç veya erken bir basamak olduğundan listeleme konusunda geç kalınabiliyor.

Bu noktada yoğun talep üzerine açılan Paribu’nun Box piyasası devreye giriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala