bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,727.54 4.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.22 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 579.74 3.19%
solana
Solana (SOL) $ 141.76 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526408 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466222 2.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.139767 4.89%

Michael Saylor, Kripto Dolandırıcılığı Botlarına Karşı BTC’yi İşaret Etti

michael saylor kripto dolandiriciligi botlarina karsi btcyi isaret etti2

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Twitter’da kripto dolandırıcılığı botlarını ortadan kaldırmak için Bitcoin kullanmayı önerdi.

Bir süredir sosyal medya platformu, dünyanın en zengin iş insanının satın alma talebiyle gündemde. Tesla ve Starlink‘in sahibi Elon Musk son tweet’inde Twitter’ı satın alabilirse “spam botlarını alt edeceğine ya da denerken öleceğine” yemin etti.

Saylor, tartışmaya katılarak, Musk’ın satın almaya çalıştığı Twitter’daki kripto dolandırıcılık botlarının ortadan kaldırılmasına ilişkin bir öneride bulundu.

Michael Saylor Kripto Parayı Çözüm Gösterdi

Michael Saylor, paylaşımında kripto dolandırıcılık botlarıyla (ve herhangi bir dolandırıcılıkla) ilgili sorunun, sosyal ağın tüm gerçek insan kullanıcıları için doğrulama uygulanarak çözülebileceğini öne sürdü.

Bitcoin optimisti ünlü CEO, Twitter ekibine kişisel ayrıntıların bildirilmesini ve belirli sayıda takipçi ve genellikle uzun bir bekleme süresi gerektiren mavi tik uygulaması ile benzer şekilde, bir kereye mahsus olacak şekilde Bitcoin ile bir güvenlik depozitosu karşılığında satın alınabilen turuncu tikleri sunmayı önerdi.

Saylor’a göre, bu doğrulama kontrolü hızlı bir şekilde verilmeli gerek ve tüm insanların doğrulanmasına yardımcı olacak. Ayrıca Saylor, böylece Twitter’ın da bundan kazanç sağlayabileceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala