bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,762.08 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.56 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 587.05 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 146.00 0.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530404 0.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459835 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161663 6.77%

Mark Cuban Bitcoin’i Çok Daha Düşükten Almak İstiyor

Mark Cuban Bitcoini Cok Daha Dusukten Almak Istiyor

Kripto para piyasası 2022’de üst üste gelen bir takım kötü gelişmeler nedeniyle bir türlü kendisini toparlamaya fırsat bulamadı. Özellikle Bitcoin‘in (BTC) 16.000 bandında sıkışıp kalması, birçok yatırımcıyı yeni yatırımlar konusunda ortada bırakırken, altcoin’lerdeki aşırı oynaklık de benzer bir etki yaratmış durumda. Ancak Mark Cuban gibi isimler bu düşüşten pek rahatsız değil. Öyle ki milyarder iş adamı Mark Cuban, Bitcoin’i (BTC) çok daha düşük fiyatlardan almak istediğini belirtti.

Mark Cuban Bitcoin'i Çok Daha Düşükten Almak İstiyor

Mark Cuban Bitcoin’i (BTC) Çok Daha Ucuzdan Toplamak İstiyor

Kripto para sektöründeki büyük bir çoğunluğun amacı, varlıkları düşük fiyattan alıp yükselince satmak oluyor. Bu noktada uzun vadeli yatırımcıların da öne çıktığını görüyoruz. Mark Cuban da bu isimlerden biri.

Sık sık Bitcoin’e (BTC) olan inancı ile gündeme gelen milyarder yatırımcı, Bitcoin’in geleceğine inandığını ancak Bitcoin’i çok daha düşük fiyatlarla satın almak istediğini belirtti.

Komedyen Bill Maher’in podcast’i “Club Random“ın yaklaşan bir bölümünde konuşan Cuban, daha fazla Bitcoin satın almakla ilgilendiğini ifade etti.

Bununla birlikte Cuban, Maher‘e Bitcoin’in iyi bir yatırım olduğunu düşündüğünü, ancak insanları kripto para birimini satın almaya teşvik etmemeyi tavsiye ettiğini söyledi.

Cuban daha öncesinde de Bitcoin’in altına bir alternatif olarak ele alınması ve diğer varlık sınıfları gibi ele alınması gerektiğini defalarca dile getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala