bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,732.08 3.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.58 2.23%
bnb
BNB (BNB) $ 590.90 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 146.43 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53622 2.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467557 0.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.165496 19.56%

Kripto fonlarına yılbaşı ilgisi

Yılın ilk haftasında kripto yatırım ürünlerine pozitif akış

Kripto fon ürünleri, 22 Aralık’ta sona eren haftada 103 milyon dolarlık giriş aldı. Noel dolayısıyla Wall Street ve Avrupa borsaları başta olmak üzere birçok piyasa kapalı kalırken yılın son haftasında dijital varlıklara bağlı ürünler cazibesini korudu.

CoinShares verilerine göre, bir önceki hafta 16 milyon dolarlık çıkış gören bu ürünler, son girişlerle toparlanarak durumu tersine çevirdi.

En çok Almanlar rağbet etti

Girişlere bakıldığında bölgelere göre Almanya, kripto fonlarda toplamın yüzde 40’ıyla ilk sırayı kaptı. Kanada, toplamın yüzde 25’ini temsil eden en büyük ikinci ülke oldu. Yüzde yirmilik dilim Amerika Birleşik Devletleri’nden ve yaklaşık yüzde 15’lik dilim de İsviçre’den geldi.

İlgi 3 aydır sürüyor

Veriler, kripto fon ürünleri için mevcut boğa piyasasının 29 Eylül haftasında başladığını gösterdi. 24 Kasım’da sona eren hafta, 346 milyon dolarlık net ile 13 haftalık dönemin tamamının en büyük girişi görülmüştü.

Ürünlerde o zamandan beri akışlar önemli ölçüde yavaşladı, ancak pozitif eğilim devam etti. Bundan önce, kripto fonları önceki dokuz haftanın sekizi için çıkışlar görmüştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala