bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,066.97 0.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.59 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 571.82 0.92%
solana
Solana (SOL) $ 176.90 5.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511929 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465447 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151335 1.34%

Kraken, Ukraynalı Kullanıcılarına Bitcoin Hediye Edecek

kraken ukraynali kullanicilarina bitcoin hediye edecek

Rusya-Ukrayna arasındaki kriz hız kesmeden devam ederken, Ukrayna cephesine birçok farklı alandan yardımlar yapılmaya devam ediyor. Kripto para birimleri de bu yardımların göz bebeği haline gelmiş durumda. Bunun yanında yapılan bağışlara bir yenisi daha eklendi. Bu kez bir bağış haberi de kripto para borsası olan Kraken‘den geldi.

Kraken’den Ukraynalı Kullanıcılara Bitcoin Hediye Hamlesi

Kripto borsası olan Kraken platformda kayıtlı olan her Ukraynalı kullanıcı için 1.000 dolarlık Bitcoin (BTC) hediye edeceğini duyurdu.

Kraken CEO’su Jesse Powell da konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Hem Ukrayna’daki hem de Rusya’daki müşterilerimize ihtiyaç duyulan bir zamanda kritik finansal hizmetler sunmaya devam etmeyi umuyoruz. Kripto para, özellikle dünya çapında birçok kişinin artık geleneksel bankalara ve emanetçilere güvenemediği bir zamanda, önemli bir insani araç olmaya devam ediyor.

Jesse Powell ayrıca Twitter üzerinden de şu şekilde paylaşım yaptı:

Ukrayna’daki müşterilerimize 10 milyon doların üzerindeki bu yardım paketiyle ilgili en sevdiğim 3 şey 1. Doğrudan ihtiyacı olan insanlara veriyoruz 2. Yardımcı olmak için yeterli 3. Rusya merkezli müşterilerimiz ne kadar çok ticaret yaparsa, bağış o kadar büyük olur UA müşterilerimize olacaktır.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse daha önce başka bir kripto borsası olan FTX de aynı yolla kendi platformlarında bulunan Ukraynalı kullanıcılara 25’er dolar vereceğini açıklamıştı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala