bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,245.48 1.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,930.32 2.89%
bnb
BNB (BNB) $ 567.15 3.24%
solana
Solana (SOL) $ 158.16 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514698 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460716 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149824 4.08%

IOST Foundation, 100 Milyon Dolarlık Teşvik Fonu Duyurdu

iost foundation 100 milyon dolarlik tesvik fonu duyurdu

IOST Foundation, IOST’nin çok yönlü büyümesini teşvik etmeyi amaçlayan Ethereum Virtual Machine (EVM) geliştiricileri için 100 milyon dolarlık özel teşvik fonu başlattı. Söz konusu fon IOST Foundation’ın resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

IOST Foundation, 100 Milyon Dolarlık Teşvik Fonu

IOST Foundation, Ethereum Virtual Machine (EVM) geliştiricileri için teşvik fonu başlatıyor. Bu özel fonun kapsamı, sadece IOST zincirinde Dapps geliştiren başvuru sahipleriyle sınırlı değildir; Çok zincirli geliştirme planlarına sahip diğer EVM uyumlu zincirlerde dağıtılan tüm seçkin projeler de destek için başvurabilir.

Detaylandırmak gerekirse EVM, geliştiricilerin Ethereum ağı üzerinde merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için kullanabilecekleri bir yazılım platformu olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse TON Foundation, Toncoin için ekosistem fonunu başlattı. HuobiKucoin ve diğer firmaların da söz konusu olan bu fona destek verdi. Toncoin, Huobi ve Kucoin gibi isimlerinin de desteği ile 250 milyon dolarlık bir ekosistem fonu başlattı

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala