bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,827.64 6.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,014.75 3.72%
bnb
BNB (BNB) $ 584.41 2.60%
solana
Solana (SOL) $ 161.80 12.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519033 3.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460584 7.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156332 7.12%

İngiltere Kraliçesi Yasadışı Finansman Hakkında Konuştu

İngiltere Kraliçesinden Yasadişi Finansman için Yasa Tasarisi

Kripto para sektörü oldukça büyük bir sektör hâline gelirken, beraberinde düzenleyici sorunlarını da getiriyor. Özellikle kripto paraların yasa dışı kullanımına odaklanan düzenleyiciler, bu konuda çalışmalarını hızlandırmış durumdalar. Son olarak İngiltere Kraliçesi, hazırladığı konumasında hükümetin yasadışı finansmanla mücadele için bir yasa tasarısı sunacağını açıkladı. Ancak kripto para biriminden net olarak bahsedilmedi.

İngiltere Kraliçesi'nden Yasadışı Finansman için Yasa Tasarısı

İngiltere Kraliçesi Yasa Dışı Finansman için Yetki Verecek

Prens Charles, Kraliçe’nin katılamadığı için bugün ilk kez Kraliçe’nin Konuşmasını okudu. Prens Charles, Kraliçe’nin Parlamentonun açılışını işaret ederken yaptığı konuşmada, İngiltere’nin yasadışı finansmanla mücadele için bir yasa tasarısı sunacağını söyledi:

“Yasadışı finansmanla mücadele, ekonomik suçları azaltma ve işletmelerin büyümesine yardımcı olma yetkilerini daha da güçlendirmek için bir yasa tasarısı sunulacak. Güvenlik hizmetlerini desteklemek ve Birleşik Krallık’ı korumalarına yardımcı olmak için önlemler getirilecek.”

Buna ek olarak Prens Charles konuşmasının başlarında, “Dijital pazarlar ve en büyük dijital firmalar için yeni rekabet kuralları oluşturmak için önlemler de yayınlanacak” dedi.

Konuşmada aynı zamanda ekonomiye ve son yaşam pahalılığı krizinin ortasında yaşam maliyetine yardımcı olmaya odaklanıldığını da vurgulandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala