bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,957.87 7.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.91 4.12%
bnb
BNB (BNB) $ 587.55 4.91%
solana
Solana (SOL) $ 143.99 5.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534823 2.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471414 3.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144376 9.36%

Genesis’den kripto ticaret hizmetlerine son

genesis 2

Kripto para sektörü son dönemde oldukça hareketli bir dönemden geçiyor. Daha önce Genesis Global Capital, kripto spot alım satım hizmetlerini ek ayrıntı vermeden gönüllü olarak ve ticari nedenlerle kaldıracağını açıklamıştı. Bu kez Genesis, kripto ticaret hizmetlerinin sonlandırılacağını duyurdu.

Genesis, kripto ticaret hizmetlerini durdurma kararı aldı

Digital Currency Group’un (DCG) bir yan kuruluşu olan kripto kredi şirketi Genesis, İngiliz Virgin Adaları birimi aracılığıyla kripto varlıklar için spot ve türev ticareti sunmayı bırakacak.

Genesis konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Gönüllü olarak ve ticari nedenlerle dijital varlık alım satım hizmetlerini tüm birimleri aracılığıyla sonlandıracak. Genesis, Britanya Virjin Adaları’ndaki Genesis Global Capital (GGC) uluslararası kolu aracılığıyla ticaret hizmetleri sunuyordu.

genesis 2 1

DCG’ye bağlı olan ancak Genesis Global Capital ile aynı iflas işlemlerine tabi olmayan bir firma olan Genesis Global Trading’in Ocak ayında kripto spot ticaret hizmetlerini benzer koşullar altında, yani gönüllü olarak ve ticari nedenlerle kaldıracağını duyurmasının ardından geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala