bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,896.00 7.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,655.73 19.68%
bnb
BNB (BNB) $ 597.18 4.47%
solana
Solana (SOL) $ 184.37 9.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534623 5.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.498391 7.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16185 8.90%

Gemini, Hollanda’dan çekiliyor

Gemini Birlesik Krallika Yoneldi

Kripto para borsası Gemini, Hollanda’daki faaliyetlerini kasım ayında durduracak. Şirketin ülkeden çekilme kararını düzenleyicilerden kaynaklandığını açıkladı.

kripto borsasi geminiye bir dava daha acildi 2

Gemini’den Hollanda kararı

Binance’in ardından Gemini de Hollanda pazarında çıkmaya karar verdi. Düzenleyicilerin gereksinimlerini karşılayamadığını belirten şirket, ilerleyen dönemlerde Hollanda pazarına geri dönmeyi planladıklarını açıkladı.

Gemini, konu ile ilgi Hollandalı kullanıcılara bilgilendirdi. Kullanıcılara gönderilen notta, Hollanda’daki faaliyetlerin 17 Kasım’a kadar askıya alınacağı bildirildi. Bilgilendirme notunda, kararın De Nederlandsche Bank’ın (DNB) kripto borsalarına getirdiği düzenlemeler nedeniyle alındığı belirtildi. Kullanıcılardan varlıklarını çekmeleri ya da başka cüzdan adresine aktarmaları istendi. Borsa, MiCA kapsamında belirlenen kurallara ‘tam uyum’ sağlandığında Hollanda pazarına geri döneceğini belirtti.

Gemini, kullanıcıların fonlarını DNB’ye kayıtlı olan yerel kripto borsası Bitvavo’ya aktarmalarını önerdi. 2018 yılında faaliyete geçen Amsterdam merkezli Bitvavo, Hollanda Bitcoin Şirketleri Birliği’nin bir üyesidir.

Binance de DNB’den gerekli onayı alamadığı için Hollanda’da faaliyetlerini durdurmuştu. eToro, Coinbase, Crypto.com ve BitPay dahil olmak üzere 37 sanal varlık sağlayıcısının DNB’ye kayıtlı faaliyet gösterdiği belirtiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala