bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,468.67 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,961.47 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 558.02 1.55%
solana
Solana (SOL) $ 136.03 10.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515582 4.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45349 3.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129652 5.32%

Gemini’de listelenen XRP, 50 doları gördü!

XRP gemini

Ripple ve SEC arasındaki davada Ripple tarafının elinin güçlenmesi ve XRP’nin keskin bir yükseliş yaşamasından sonra Gemini’den hareket geldi. Gemini, desteklenen 13’üncü blokzincir olarak XRP Ledger‘i bünyesine dahil etti. Borsa, XRP yatırma işlemlerini açtı.

Gemini kullanıcıları, gün içerisinde dolar paritesinden XRP alım satımına başladı. XRP Ledger desteğiyle birlikte borsa, XRP’nin hacmine katkıda bulunacak. Ayrıca, borsa verilerine bakıldığında, XRP’nin Gemini’de 50 doları görmesi ise şaşırttı.

XRP gemini 50 dolar

Gemini, XRP Ledger’i destekliyor

Kripto borsası Gemini, geçtiğimiz gün yayımladığı duyuruda, XRP Ledger’i desteklediğini belirtti. XRP Ledger, Gemini’nin bünyesindeki desteklenen 13’üncü blokzincir oldu.

Bu destekle birlikte, Gemini kullanıcılarının XRP yatırma ve çekmelerine de olanak tanındı. Borsa, sabah saatlerinde XRP alım satımını da başlattı. İlk etapta dolar ile alım satım yapılabilse de GBP, EUR, CAD, AUD, HKD ve SGD desteği de eklenecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gemini, “XRP Ledger’ı desteklenen kripto ağları listemize eklemek, bir sonraki finansal, yaratıcı ve kişisel özgürlük çağının kilidini açma görevimizde önemli bir adımdır.” dedi.

Gemini’nin desteklediği diğer blokzincirler arasında Bitcoin, Ethereum, Solana, Litecoin, Bitcoin Cash, Polkadot, Avalanche, Cosmos, Zcash, Filecoin, Dogecoin ve Tezos yer alıyor.

Gemini’nin XRP desteği sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. Birçok yatırımcı, bu hamleyle birlikte XRP hacminin genişleyeceğini düşünüyor. Borsadaki anlık hareketlerde, XRP 50 dolar seviyesini gördü. Kullanıcılar, bu durumun fiyat istikrarsızlığından kaynaklandığını düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala