bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,205.01 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,097.98 1.27%
bnb
BNB (BNB) $ 579.55 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 172.07 1.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517844 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475764 1.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151992 2.64%

Flexa, Müşterilerle Etkileşime Geçmek için Drop Party’yi Satın Alacak

flexa musterilerle etkilesime gecmek icin drop party satin alacakfa

Kripto para sektörü hızlı bir şekilde gelişmeye devam ederken, bu alandaki satın alma çalışmaları da artış göstermeye başladı. bu kez dijital ödeme firması Flexa, çeşitli çevrimiçi kampanyalar aracılığıyla müşterilerle etkileşim kurmak için pazarlama teknolojisi şirketi Drop Party‘yi satın almayı planlıyor. Söz konusu satın anlaşmanın şartları ise henüz açıklanmadı.

Flexa, Drop Party’yi Satın Almaya Karar Verdi

CoinDesk‘in haberine göre; Flexa, müşterileri ile daha iyi etkileşim kurmak için pazarlama teknolojisi şirketi Drop Party’yi satın almaya karar verdi. Detaylandırmak gerekirse Drop Party, markaları ve tüketicileri birbirine bağlamak için ürün indirimlerini kullanan çevrimiçi bir ajans olarak tanımlanabilir.

flexa musterilerle etkilesime gecmek icin drop party satin alacakfs

Drop Party, tarafından yapılan açıklamaya göre; Flexa kapsamında misyonuna devam edecek. Kullanıcıları ve Flexa trader’larını birbirine bağlayacak. Sadakat platformları geliştirecek. NFT‘ler ve anında dijital ödemeler dahil yeni teknolojileri entegre edecek.

Son olarak Flexa, Nisan ayında yatırımcıların herhangi bir uygulamadan veya dijital cüzdandan 99’dan fazla farklı kripto para birimini kabul etme seçeneklerini artırdığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala