bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,931.93 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.31 0.58%
bnb
BNB (BNB) $ 580.29 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 173.53 1.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521502 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479974 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153359 1.01%

Elon Musk’tan Dogecoin Sahiplerine Çağrıda Bulundu

elon musk dogecoin sahiplerini borsalara karsi uyardi

Tesla CEO’su Elon Musk, dün Twitter üzerinden Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’ya, Dogecoin hakkında neler yaşandığını sorarak durumun şüpheli oluşundan bahsetmişti. Bu durum üzerine Binance’den hızlı bir şekilde cevap gelmişti. Binance CEO’su Changpeng Zhao ile yaşanan bu kısa tartışmanın ardından ardından Elon Musk, kripto borsalarını hedef aldı.

Elon Musk Dogecoin Sahiplerini Uyardı

Tesla CEO’su Elon Musk Twitter üzerinden yaptığı son paylaşımda; Dogecoin sahiplerinin kendi özel anahtarlarını kontrol etmesi için merkezi ticaret platformlarından para çekilmesinden yana olduğunu söyledi.

Elon Musk, “anahtarlarınız değil, kriptolarınız değil” durumunu ilk kez desteklemiyor. Şubat ayında, kullanıcıların fonlarını kontrol etmelerine izin vermeyen herhangi bir kripto para cüzdanından “ne pahasına olursa olsun kaçınılması” gerektiğini söyleyen bir paylaşımda bulunmuştu.

O zamanlar Musk ayrıca, 2014’teki yıkıcı saldırıda 850.000 Bitcoin kaybeden, şu anda feshedilmiş kripto para borsası Mt. Gox hakkında bir tweet paylaşmıştı.

Kripto sahipleri, olası saldırılar veya diğer olaylar nedeniyle kriptolarını borsalarda tutmaktan genellikle vazgeçirilmeye çalışılır. Bununla birlikte, süreç çok uzun olduğundan ve fon kaybına neden olabileceğinden, yeni başlayanların kriptolarını kendi kendilerine saklamaması gerektiğine inananlar da var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala