bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Binance, Twitter Üzerinden Elon Musk’a Cevap Verdi

binance-twitter-uzerinden-elon-muska-cevap-verdi

Kısa bir süre öne Elon Musk, Twitter üzerinden Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’ya Dogecoin hakkında neler yaşandığını sorarak durumun şüpheli oluşundan bahsetmişti. Bu durum üzerine Binance’den cevap geldi.

Binance Twitter üzerinden Musk’a yanıt olarak “Merhaba Elon Musk, hayır, şüpheli değil. Sadece sinir bozucu ve bunun üzerinde çalışıyoruz” dedi.

binance twitter uzerinden elon muska cevap verdi 2

Elon Musk’dan Binance’e Cevap Gecikmedi

Twitter üzerinden dikkat çeken paylaşımlarına devam eden Musk, son olarak son günlerde yaşanan Binence’in Dogecoin sorunu üzerine bir tweet attı. Durumun şüpheli olduğunu belirten Musk’a cevaben Binance’in “şüpheli değil, üzerine çalışıyoruz” demesi üzerine Musk, Binance’e şu şekilde cevap verdi:

“Binance kullanan Dogecoin (DOGE) sahipleri, kendilerine ait olmayan hatalardan korunmalıdır.”

Bu paylaşım üzerine Musk, daha önce gerçekleşen bir tweet flood’unu da paylaştı.

Ek olarak Binance’in CEO’su Changpeng Zhao da (CZ) Elon Musk’a cevap verdi. CZ, Musk’a cevaben şu ifadelere yer verdi:

“Elon, bunun en son Dogecoin cüzdanla ilgili bir sorun olduğundan oldukça eminiz. Geliştiricilerle iletişim halindeyiz. Neden olabileceğimiz herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

Tweetin sonuna “burada neler oluyor?” başlığı ile Tesla hakkında bir haber koyan CZ, Musk’ı kendi kalesinden vurmuşa benziyor.

Kısa bir süre önce Dogecoin güncellemesi ile birlikte Binance, kısa bir süreliğine borsa üzerindeki DOGE işlemlerini durdurmuş ve 11 Kasım günü yayımladığı bir blog gönderisiyle, DOGE ağ çekimlerinde oluşan bir sorun nedeniyle para çekme işlemlerinin askıya alındığını açıklamıştı.

Bunun üzerine Dogecoin geliştiricileri şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Binance’e, yedek işlemler tarafından geçersiz kılınmaya zorlamak için sıkışmış işlemlerin girdilerini kullanma talimatı verdik. Bu talimatlara uyup uymadıkları konusunda bize bir bilgi verilmedi.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala