bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,902.93 2.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,106.19 5.37%
bnb
BNB (BNB) $ 582.15 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 173.62 7.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52437 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485087 4.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156179 4.35%

Coinbase, kurumsal yatırım için okyanus ötesine yelken açtı

velodromedan coinbasein base agina yenilik

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, rakiplerinin arasından sıyrılmak için hamlelerine tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde sosyal medya hesaplarından resmi açıklama yapan kripto alım-satım platformu, ABD dışında ikamet eden kurumsal yatırımcıların spot kripto para ticareti yapmasına olanak sağlayacağını duyurdu.

Kurumsal yatırımcılar için spot piyasa hizmetini bugün başlatacağını belirten Coinbase, uluslararası operasyonlarına ilk adım olarak sadece Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve USD Coin (USDC) ile başlayacak. Yetkililer, ileri tarihlerde daha fazla altcoin listeleyeceklerinin altını çizdi:

“Önümüzdeki dönemde uluslararası ticaret platformumuzda daha fazla kripto para listelerken müşterilerimizin verimliliğini arttırmak amaçlı yeni özellikler sunmayı hedefliyoruz.”

Coinbase yetkilileri, kripto para piyasasına dair ABD’de devam eden süreçlere dair bazı yatırımcıların endişeli olduğunu kabul ederken kurumsal yatırımcılara yeni ticaret stratejileri sunacaklarını belirtti.

ABD merkezli kripto para borsası ülkede faaliyet gösteren bir çok rakibi ile birlikte 2023 yılında bir dizi soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Coinbase’in kayıtsız menkul kıymet ticareti yaptığını iddia eden SEC, şirketin cezai yaptırıma maruz kalmasını talep etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala