bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,221.87 1.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,978.72 0.03%
bnb
BNB (BNB) $ 566.72 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 136.93 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516039 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448977 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132432 0.97%

Charles Hoskinson Cardano’ya İftira Atıldığını Düşünüyor

Charles Hoskinson Cardanoya İftira Atildiğini Düşünüyor

Blockchain ağları arasında son dönemde oldukça öne çıkan Cardano ve bünyesinde hızla gelişen ekosistem, övgü aldığı kadar eleştiri de alıyor. Öyle ki uzun bir zamandır üzerinde çalışılan Vasil hard fork’unun hâlen gerçekleştirilememesi kullanıcıların sabırını zorlamış durumda. Bununla birlikte son dönemde Cardano ağının bir takım sorunlara sahip olduğuna dair paylaşımlar sıklaştı. Ancak Cardano’nun CEO’su Charles Hoskinson‘a göre bunlar tamamen iftira.

Charles Hoskinson Cardano İddialarını FUD Olarak Nitelendirdi

Charles Hoskinson, Cardano test ağının bozulduyla ilgili manşetlerin tamamen asılsız olduğunu ve ağ hakında FUD yayılmak istendiğini belirtti. 600.000’den fazla takipçisi olan bir TikTok kalanının videosunuda, Cardano hakkında konuşuluyor ve insanların bu Blockchain ağlarına güvenmemesi gerektiği söyleniyor. Hoskinson ise bu paylaşımı yanıtlayarak bu paylaşımların bilinçli olarak FUD yaymak için yapıldığını iddia ediyor.

Hoskinson, bu “30 saniyelik yalanların” Fud uğruna yayınlandığını belirtti ve bazı yorumculara Cardano’nun bu yıl elde ettiği başarıları hatırlattı.

Son olarak Cardano geliştiricisi Adam Dean tarafından yakın zamanda Vasil node’unu 1.35.2 sürümünde keşfedilen hatanın paylaşıldığını hatırlatalım. Cardano hakkındaki iddialar ise buradan geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala