bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,050.89 5.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.39 3.91%
bnb
BNB (BNB) $ 585.81 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 145.04 3.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529804 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467701 2.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150045 12.23%

Celsius, Yeniden Düzenleme Planları için Mahkemeden Onay Aldı

celsius yeniden duzenleme planlari icin mahkemeden onay aldidff

Kripto sektörü 2022 yılının sonuna doğru iflas haberleri ile sarsıldı. Bu haberler ile beraber yeni gelişmeler de yaşanıyor. Celsius, kripto sektörünün gelişmeye başladığı dönemin ortasında piyasa koşulları nedeniyle ayakta kalamadı. Özellikle müşteri fonları konusunda sorunların ortaya çıkması, düzenleyicileri de devreye soktu. Bu kapsamda şirket, varlığını devam ettirmek için yeni yollar aramaya başladı.

Celsius’a Yeniden Düzenleme Planları için Mahkemeden Onay

İflas etmiş kripto kredi kuruluşu Celsius, münhasırlık süresini 15 Şubat’a kadar uzatmak için mahkeme onayı aldı. Operasyonel likidite sağlamayı amaçlayan bir stabilcoin satışı için onay talep eden bir önerge de tartışıldı.

celsius yeniden duzenleme planlari icin mahkemeden onay aldidffds

Celsius, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Müşterilerimizin ve diğer paydaşlarımızın yararına, bize sunulan tüm değeri en üst düzeye çıkaran fırsatları keşfederken, bu zamanı bağımsız bir iş için bir plan geliştirmeye devam etmek için kullanmayı planlıyoruz.

Bununla beraber Celsius’tan gelen paylaşımlara göre, uzatma, operasyonel likidite sağlamayı amaçlayan bir stablecoin satışı için onay talep eden bir önergenin de tartışıldığı iki mahkeme duruşmasının ardından geldi. Kripto kredi kuruluşuna göre, hakimin tüm paydaşlar için değeri en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan konuyla ilgili kararının önümüzdeki hafta verilmesi bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala