bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,166.00 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.00 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 580.50 0.74%
solana
Solana (SOL) $ 175.03 4.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524675 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48487 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155317 1.94%

Bitcoin’in son fiyat hareketinde ‘dipten al’ senaryosu

Bitcoin fiyatı neden düştü? Fenomen ve uzmanlar tartışıyor

Bitcoin (BTC), yüzde 7’ye yakın bir gerileme ile hareket ediyor. Lider kripto haber yazımındaki son rakamlara göre 42 bin doların biraz üzerinde seyrederken son fiyat hareketi ipuçlarını içinde barındırıyor.

Cointelegraph piyasa editörü Alain Scott’a göre, günlük grafikte gözlemlenen keskin BTC fiyat düşüşü, bir dip satın alma senaryosunun tüm özelliklerini taşıyor.

Scott, analizinde bu hareketin, son birkaç ayda oluşan yükseliş trendinde küçük bir geri çekilme olarak göründüğünü belirtiyor.

Scoott şöyle diyor:

Son dönemdeki düşüş, genel bir trendin tersine dönmesinden ziyade devam eden bir yükseliş trendi içinde kısa vadeli bir dalgalanma olabilir. Ancak önümüzdeki günlerde olabilecek daha fazla aşağı veya yatay yönlü hareketlerin de göz ardı edilmemesi gerek.

Kritik seviye neresi?

Bitcoin’in, genel yükseliş trendini durdurmadan daha da düşebileceğini belirten Scott’a göre, “42.000 doların üzerinde tutunabilmesi, bunun sadece kısa vadeli bir düşüş olduğu ve genel olarak yükselişe doğru devam ettiği argümanını daha da güçlendirecek”.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala