bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,393.79 0.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,033.51 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 577.18 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 168.14 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520044 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482285 5.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153159 1.70%

Bitcoin’de (BTC) olumlu gösterge

grafik görseli

Bir kripto gözlemcisinin yapmış olduğu teknik analize göre, Bitcoin (BTC) önümüzdeki haftalar için olumlu bir görünüm sunan üçgen formasyonda konsolide oluyor.

Lider kripto para birimi BTC, son yedi gün içerisinde 33 bin dolar ila 35 bin dolar arasında hareketlilik sergiledi. Bu fiyat aralığında işlem gören BTC, grafikte bir üçgen formasyonu oluşturdu.

Analistler ve kripto trader’ları, lider kripto para biriminin momentum gücünü ölçmek ve piyasa trendlerini takip etmek amacıyla fiyat modellerini inceliyor. Bir gözlemci, incelediği BTC grafiğinde, yükseliş potansiyeli taşıyan üçgen formasyonu oluştuğuna dikkat çekti.

BTC grafiğinden sinyal var: Üçgen kırılımı gelebilir

FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, Bitcoin’in (BTC) 33 bin dolar ila 35 bin dolar arasındaki fiyat hareketliliğiyle birlikte üçgen formasyonu oluşturduğunu ifade etti. Kuptsikevich, bu tür konsodilasyon oluşumlarının genellikle yukarı yönlü bir kırılmayla sonuçlandığına dikkat çekti.

Kuptsikevich, BTC fiyatının 35 bin doların üzerine çıkmasıyla üçgenin kırıldığının teyit edileceğini ve 26.5 bin dolardan başlayan yükseliş senaryosunun devam edeceğini aktardı.

BTC üçgen yükseliş

Diğer taraftan analist, bu tarz yapıların kesin bir sonuç vermediğini ve yüksek olasılıkla işe yaradığını ifade etti. Daha önceki tecrübelere göre bu üçgenler, aşağı yönlü bir kırılım ile düşüş trendine de dönüşebilir.

Lider kripto para birimi Bitcoin, kurumsalların spot ETF başvurularıyla birlikte boğa koşusuna başladı. BTC, üçgen davranışına başlamadan önce 26.5 bin dolar seviyesinden 35 bin dolara yükseldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala