bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,989.68 6.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.61 4.28%
bnb
BNB (BNB) $ 582.76 2.86%
solana
Solana (SOL) $ 161.23 12.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516299 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455137 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155777 6.46%

Avukatı, SBF’nin mahkemeyi kazanacağına inanmıyor

sbf

Sam Bankman-Fried’ın avukatı Stanford Hukuk Profesörü David Mills, müvekkilinin birçok kez belirlenen savunma stratejisinden çıktığını söyleyerek artık davanın kazanılamaz olduğunu ifade etti.

Bloomberg’de yer alan habere göre, Bankman-Fried’ın (SBF) ebeveynlerinin yakın arkadaşı olarak davayı üstlenen Mills, “Çapraz sorgu yapan gördüğüm en kötü kişi olarak listenin en başında yer alabilir.” diye konuştu.

Mills’e göre, Bankman-Fried’ın daha iyi bir performansı bile artık jürinin onu FTX müşterilerinden milyarlarca dolar çalmaktan suçlu bulmasını engellemeyecek.

SBF masumdu

76 yaşındaki avukat duruşma sonunda Bankman ve Fried çiftiyle arkadaşlarının devam edip etmeyeceği konusunda endişeli olduğunu da belirtti.

Yine de avukat duruşmanın adil gerçekleşmediğini söyledi ve şu sözlerle devam etti:

“Onun masum olduğunu düşünüyorum çünkü yanlış bir şey yapma niyetinde değildi. Bununla beraber çocuğunuzun tamamen masum olduğuna inandığınızda, birisini suçlamanız gerektiğinden endişeleniyorum ve ben de muhtemel bir adayım.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala