bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,440.00 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,094.73 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 583.12 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 145.10 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527999 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455702 2.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161122 7.02%

ABD Yetkilileri, Voyager Yöneticileri için Koruma Başvurusunda Bulundu

voyager alacaklilarindan sbfye mahkeme celbi 2

Kısa süre önce ABD Adalet Bakanlığı (DOJ), New York’taki bir iflas hakiminin Binance.US’un etmiş kripto borç veren Voyager Digital’in varlıklarını satın almaya yönelik milyar dolarlık planına izin verme kararına itiraz eden bir temyiz başvurusunda bulundu. Son olarak New York İflas Mahkemesi’nde sunulan bir önergede, ABD Mütevelli Heyeti William Harrington ve diğer hükümet avukatları, bir affı onaylayarak “mahkemenin yasal yetkisini uygunsuz bir şekilde aştığını” savundu.

ABD Yetkililerinden Voyager Yöneticileri için Koruma Başvurusu

ABD yetkilileri, iflas etmiş borç veren Voyager Digital’in kripto varlıklarını kripto borsası Binance.US’a satma planında yer alan ve satışla ilgili herhangi birini yasal olarak takip etmelerini engelleyen bir hükmü kaldırmak istiyor. Bununla beraber temyiz başvurusunda bulunabilmeleri için mahkemenin satış onayının iki hafta ertelenmesini talep ettiler.

Ayrıca belirtmek gerekirse ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve çeşitli eyalet düzenleyicileri de dahil olmak üzere düzenleyiciler, önerilen anlaşmaya şiddetle karşı çıktılar. Geçen ay SEC, Binance.US’nin de kayıtlı olmayan bir menkul kıymetler borsası işleterek federal menkul kıymetler yasalarını ihlal ediyor olabileceğini öne sürerek, Voyager’ın satın alınmasına itiraz etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala