bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,052.97 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.12 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 173.32 2.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524287 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155202 1.33%

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Nedir?

PSG, Chiliz ile Web3 dünyasında bir adım daha attı

Paris Saint-Germain Fan Token, Ethereum blokzincirinde çalışan Paris Saint-Germain kulübünün resmi taraftar token’ıdır.

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Nedir?

PSG, Paris Saint-Germain kulübünün resmi taraftar token’ıdır. Socios.com iş birliğiyle hayata geçirilen Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), 28 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), Ethereum tabanlı ERC-20 token standardında bir kripto para birimidir.

Futbol tutkunlarına hem yatırım fırsatı sunar hem de birçok avantajdan faydalanmalarını sağlar. Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), Ethereum blokzincirinde bir ”Side Chain” üzerinde çalışmaktadır. Madenciliği yapılan bir kripto para türü değildir. Fakat, artırılmış gerçeklik ile token avı yapılabilmektedir.

Fan Token’lar son dönemlerde oldukça popülerdir. Futbol tutkunları, taraftarları oldukları spor kulüplerinin token’larını satın alarak yatırımlarını değerlendirmektedir. Ayrıca takımlarına destek olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) da taraftar token’larından biridir. Sahiplerine birçok avantaj sunmaktadır.

Paris Saint-Germain Fan Token’ın (PSG) amacı, taraftarlar ile Paris Saint-Germain spor kulübünün arasındaki bağı kuvettlendirmektir. PSG sahibi olan taraftarlar, kulüp kararlarında söz sahibi olabilir ve kulübün sağladığı avantajlardan faydalanır. Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) sahibi kullanıcılar, VIP maç biletleri kazanabilir ve stadyum turu yapma, antrenmanlara katılma ve imzalı forma gibi fırsatlara sahip olmaktadır.

psg

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Fiyat

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) kullanıcıları birçok avantajdan faydanmaktadır. PSG Token’a sahip olmak isteyenler ve kullanıcıları için Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) fiyatı..

Şu anda 1 Paris Saint-Germain Fan Token 127,19 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Paris Saint-Germain Fan Token $ 3.95 dolardır.

Paris Saint-Germain Fan Token fiyatı son 24 saatte 2.56% değişim ile şu anda 127,19 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Paris Saint-Germain Fan Token hacmi $ 2,558,835 dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise $ 46,359,453 dolardır.

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Nasıl Satın Alınır?

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) almak için Binance ya da Paribu’da hesap açılması ve kimlik doğrulanması gerekmektedir. Ardından gönderilen Türk Lirası ya da Dolar gibi bir itibari para ile PSG token’ın işlem gördüğü PSG/BTC, PSG/USDT, PSG/BUSD ve PSG/TRY pariteleri üzerinden alım gerçekleştirilebilmektedir.

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Grafik

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), taraftarlar ile kulüp arasında etkileşimi artırmak için bir köprü görevi üstlenmiştir. PSG kullanıcıları için Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) grafiği..


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala