bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,194.74 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.58 1.37%
bnb
BNB (BNB) $ 573.35 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 169.06 2.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509218 2.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467477 2.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148672 3.01%

Neos Credits (NCR) Coin Nedir?

Neos Credits NCR nedir

Neos Credits (NCR), sanal gerçeklik teknolojisinden ve blockchain’in gücünden faydalanan bir metaverse projesidir. Webde yer alan bazı verilere göre bu platform metaverse alanında çalışacak sayılı kaliteli projeler arasında yer alıyor. Bazı piyasa uzmanlarına göre Neos Credits platformu çok kullanışlı ve çok özellikli bir metaverse evreni olma özelliğine sahip. Ekosistemde sanal gerçeklik alanında çok çalışma harcanmış. Bu çalışmalar sayesinde platformda yer alacak kullanıcıların daha ilgi çekici ve kullanışlı araçlara erişebilmesi mümkün hale geldi. Bu içerik boyunca Neos Credits platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca platformun kripto parası NCR token’lere yönelik bazı teknik veriler de bu yazıda yer alıyor olacak.

Neos Credits (NCR) platformu metaverse alanında faaliyet gösterecek çok sayıda kripto para girişiminden birisi. Bu alanın son zamanlarda kripto para ekosisteminde bir hayli popüler bir noktaya dönüştüğünü görüyoruz. Kullanıcıların en sık telaffuz ettiği terimlerden birisi haline gelen metaverse yaratıcılığın güçlü teknolojiyle buluştuğu bir mecra haline geliyor. Bu sayede kullanıcılar belirli şartlara bağlı kalmadan, sanal bir gerçeklik aracılığıyla üreticiliklerini ön plana çıkarıyor. Piyasa hakkında yapılan yorumlar incelendiğinde metaverse alanının yakın geleceğe damga vuracak bir potansiyele sahip olduğu fikrine kapılıyoruz. Elbette piyasada nelerin olacağını kestirmek tam anlamıyla mümkün değil ancak görünüşe bakılırsa geliştiriciler de bu potansiyele inanıyor. Piyasada yer alan ve bu alanda çalışmaya odaklanmış çok sayıda proje buna ispat olarak gösterilebilir.

NCR

Neos Credits (NCR) ekibine göre sosyal medya gibi faaliyet gösterecek bir sanal gerçeklik herkesin hayatında yer alması gereken hususlardan. Ekibin savunduğu düşüncede, kullanıcıların profili her nasıl olursa olsun ya da bu kişiler her neyle uğraşıyor olurlarsa olsunlar, bir sanal gerçeklik herkes için bulunmalı. Bu sayede insanların iletişim kurma yetilerinin artacağını savunan ekip tarafların artık fikirlerini ancak bu şekilde paylaşacağını ifade ediyor. Neos Credits ekibi tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan proje tıpkı bir multimedya ya da oyun gibi işlev gösteriyor. Platformda çok sayıda hizmetin bulunduğunu ve kullanıcılara birçok olanak verildiğini biliyoruz.

Neos Credits (NCR) ne zaman çıktı?

Neos Credits (NCR) platformu 2021 yılının ilk aylarında ilk işlemlerine başladı. Bu tarihten itibaren çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ekip piyasada ilerlemeye çalışıyor. Metaverse alanının gelecekte bu piyasada yer edeceği görüşüne sahip olan ekip kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet edebilmeye gayret ediyor. NCR token’lerin başlatılması ve kullanıcılarıyla ilk kez buluşturulması, ekibin düzenlediği başarılı bir ilk coin arzı (ICO) etkinliğiyle gerçekleştirildi. Projenin tanıtıcı evraklarında konuyla ilgili teknik detaylara yer veriliyor. Kripto para piyasasındaki en popüler altcoin Ethereum (ETH) NCR token’lere de gerekli teknik desteği sunmuş. Ekip ETH ağından faydalanarak güçlü ve sürdürülebilir bir ekosistem meydana getirmeyi hedefliyor.

Neos Credits (NCR) Fiyatı Nedir?

Neos Credits platformunun kripto parası NCR token’ler ile ilgili en güncel fiyat verileri aşağıda yer alan başlıklardan kontrol edilebilir. Ekip NCR token’lerin ve projenin tanıtımı adına detaylı şekilde bir tanıtıcı evrak hazırlamış. Bu evraklar incelendiğinde ortaya NCR token ile ilgili olarak ilgi çekici birkaç veri çıkıyor. Bu verilere göre NCR’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceğiyle ilgili herhangi bir ifadeye yer verilmemiş. Ancak ICO kapsamında düzenlenen etkinliklerle piyasaya toplamda 50 milyon NCR arz edilecek Bu miktarın şimdiye dek yalnızca 16 milyon adet civarında dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz.


Neos Credits Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 NCR token 2,00 TL TL’den işlem görüyor. NCR token fiyatı son 24 saat içerisinde -0.78% değişim gösterdi. NCR token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 1,854 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 2,528,776 dolar seviyesinde.


Neos Credits Kaç Dolar?                         

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 NCR token $ 0.062191 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle NCR token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,03 dolarla kaydetti. Bununla birlikte NCR token yılın en düşük seviyesini ise 0,26 dolarla belirledi.

Gaming metavers 1

Neos Credits (NCR) Nasıl Çalışmaktadır?

Neos Credits (NCR) metaverse alanında yer almayı hedefleyen yenilikçi niteliklere sahip bir kripto paradır. Ekibin görüşüne göre insanoğlunun bulunduğu ve etkileşime girdiği her yerde bir tür ekonomiye ihtiyaç duyuluyor. Buna son zamanların popüler ekosistemlerinden metaverse dünyası da dahil. Sanal bir gerçeklik üzerine kurulu bu dünyada kullanıcılar tıpkı gerçek hayatımızda olduğu gibi etkileşimlere giriyor. Bu da bir ekonomi ihtiyacı doğuruyor. NCR token’ler bu ihtiyaca karşılık verecek niteliklerde tasarlandı. NCR ile kullanıcılar değer aktarımında bulunabiliyor. Yani bu kripto parayı Neos Credits ekosisteminde tıpkı bir itibari para gibi kullanıyorlar.

NCR token’lerin kullanıcılarına sunulması için ilk etapta madencilik süreci düşünülmüştü. Ancak projenin tam olarak nasıl başlatıldığına yönelik net verilere yer verilmemiş. Bunu projenin hanesine bir eksi olarak yazabiliriz. Özellikle bunun gibi fazla popüler olmayan projelerde kullanıcıların araştırmalarını daha dikkatli yapmaları gerekiyor.

NCR metaverse

Neos Credits (NCR) Nasıl Satın Alınır?

Neos Credits (NCR) platformunun kripto parası NCR token’leri satın almanın belirli yolları bulunuyor. Bir kripto para borsası yoluyla NCR elde etmek mümkün. Kullanıcılar Uniswap borsasını kullanarak USDC ya da WETH karşılığında NCR token satın alabiliyor. Bunun dışında Neos Credits platformundan ETH yoluyla NCR satın almanın mümkün olduğunu proje ekibi tanıtıcı evrakta belirtmiş.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala