bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,166.00 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.00 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 580.50 0.74%
solana
Solana (SOL) $ 175.03 4.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524675 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48487 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155317 1.94%

kriptografik’te Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Eralp Büyükaslan Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. kriptografik’te bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün Eralp Büyükaslan konuğu oldu. Eralp Büyükaslan ile Bitcoin ve altcoinleri teknik analiz ile grafik üzerinden incelendi.

Konu Başlıkları

  • Kısa vadeli Bitcoin ve Altcoin hedefleri
  • Bitcoin yükselecek mi, altcoinler ne olur?
  • Bitcoin ve altcoinlerde son durum nedir?
  • Kripto varlıklara dair en güncel gelişmeleri

Neler Konuşuldu?

-Melis Hazal Karagöz Eralp Büyükaslan’dan haftalık bir değerlendirme istedi:

Eralp Büyükaslan “Bitcoin de zaten genel trendlerde okumak için büyük oranda haftalık perspektifleri bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Hemen hemen her platformda aktarmaya çalışıyoruz arkadaşlarla çünkü gerçek trendi görebilmemiz için haftalık olarak mutlaka haftalık bir inceleme önceliğimiz. Şimdi Bitcoin’de an itibariyle haftalık tablonun bize söylediği şöyle bir şey var Nisan ve Mayıs aylarında yaptığımız hemen hemen 59000 seviyesine gelen tepe seviyesi uzun sürece tepe olarak izlediğimiz alanlar oldu. Ancak 11 ekim tarihinde baktığımızda o haftanın kapanışı ile birlikte bu direncin üstünde yükselen bir trend yakaladık takip eden Bitcoin yatay bir güç toplayıp buraya desteği çevirip aynı zamanda yukarı yönde hareketimize devam ettirdi. Bitcoin son derece sağlıklı bir trend gösterdi”dedi.

-Melis Hazal Karagöz Eralp Büyükaslan’a yatırımcı psikolojisinin durumlardan nasıl etkilendiğini ve neler yapması gerektiğini sordu:

Eralp Büyükaslan “Öncelikle şunu söyleyeyim klişe olacak ama bana göre burada hem bu konunun öznel bir cevabı olduğunu hem de profesyonel bir cevabı olduğunu düşünüyorum. Öznel cevabına gelirsek bana göre insanlar kendi zaaflarını bilmesi gerekir. Çünkü bazı insanlar riks katsayısı yüksektir bazılarının ki düşüktür. Bazılarının maddi imkanları alabilir bazıları yaratılışı itibariyle biraz önce insan kendi tanıması gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar risk alabilirsin ne kadar şartlarınız var önce bana bir sorunun cevabını vemesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala