bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,983.95 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,106.57 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 576.61 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 177.68 2.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513996 1.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467835 1.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151759 0.43%

Hundred Finance, Yaşadığı Hack Saldırısında 7 Milyon Dolar Kaybetti

hundred finance yasadigi hack saldirisinda 7 milyon dolar kaybetti

Kripto projelerine yönelik hack saldırıları artmaya devam ediyor. Blockchain güvenlik şirketi PeckShield tarafından yapılan paylaşıma göre Hundred Finance, kısa bir süre önce hack saldırısı yaşadı.

Hundred Finance Hacklendi ve 7 Milyon Dolar Zarara Uğradı

Zincirler arası borç verme protokolü olan Hundred Finance, kısa bir süre önce hacklendi. Şirket, yaşamış olduğu güvenlik ihlalinde 7 milyon dolarlık bir zarara uğrarken, yapılan açıklamada sorunun çözümü için saldırıyı gerçekleştiren kişi ve çeşitli güvenlik ekipleriyle görüşmeler gerçekleştirdiği belirtildi.

Hundred Finance tarafından yapılan Twitter paylaşımında, güvenlik ihlali doğrulanırken, şirketin sorunu çözmek için görüşmeler yaptığı ve konu hakkında daha detaylı bilginin paylaşılacağı aktarıldı. Hundred Finance’in yaşamış olduğu bu saldırı, kripto endüstrisinde daha önce pek çok kez örneklerini gördüğümüz olayların en sonuncusu oldu.

2023 yılının başında Lendf.me protokolü de bir hack saldırısına maruz kalmış ve şirket tarafından yapılan açıklamada 25 milyon dolarlık bir zararın olduğu açıklanmıştı. Hundred Finance tarafından yapılan son paylaşımda, saldırıyı gerçekleştiren hacker ile iletişime geçmek için çalışmaların yürütüldüğü ve atılabilecek olan yeni adımlar için gerekli olan bilgilerin toplanmaya başlandığı aktarıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala