bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,975.14 1.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,306.94 5.93%
bnb
BNB (BNB) $ 598.65 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 143.41 4.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522037 0.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472544 2.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14988 2.32%

Elon Musk, Twitter Satın Alımına Dair Yeni Açıklamalar Yaptı

elon musk twitter satin alimina dair yeni aciklamalar yapti 2

Başarılı girişimci Elon Musk, geçtiğimiz yılın sonlarında sosyal medya platformu Twitter’ın tamamını satın almıştı. Musk, satın alım sonrasında yeni açıklamalar yapmayı sürdürüyor.

Elon Musk’tan Twitter Satın Alımı Yorumu

Sıkı bir Dogecoin destekçisi olan ve Twitter’ın logosunu geçtiğimiz günlerde Dogecoin logosuyla değiştiren Elon Musk, Twitter satın alımına dair yeni yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Elon Musk yaptığı son açıklamada, Twitter’ın keskin işten çıkarmalar yaptıktan ve reklamcıları tekrar platforma çekmeye çalıştıktan sonra nakit akışının pozitif olmaya yakın olduğunu belirtti. Elon Musk açıklamasında, “Twitter satın alımı konusunda kabaca başa baş olduğumuzu söyleyebilirim.” dedi.

elon musk twitter satin alimina dair yeni aciklamalar yapti

Elon Musk, Twitter’ı tam 44 milyar dolara satın aldıktan sonra, yatırımını telafi etmek için şirkete yeni para kazanma modelleri getirmeye başladı. Bu yeni para kazanma modelleri arasında Twitter’ın diğer özelliklerinin yanında Twitter doğrulama işaretine erişim ve tweet’leri düzenleme özelliği için 8 dolar karşılığında Twitter Blue aboneliği getirmişti.

Musk kısa bir süre önce, Twitter’da ücretli Twitter Blue hizmetine abone olmayan eski onaylı hesaplardan onay işaretini kaldıracağını da açıklamıştı. Son olarak Elon Musk, “neredeyse tüm” reklam verenlerin, satın alım sonrasında yeniden reklam vermeye devam ettiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala