bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

Twitter NFT Özelliğini Twitter Blue Abonelerine Açtı

twitter nft ozelligini kullanicilarina acti

Kripto konusunda oldukça önemli adımlar atan Twitter, NFT çalışmalarına da hızla devam ediyor. Kısa bir süre önce sizlerle şirketin NFT özelliği getirmek için çalışmalar yaptığını paylaşmıştık. Son olarak şirketin abonelik sistemi Twitter Blue, kullanıcıların NFT’lerini profil fotoğraflarında sergileyebilecekleri özelliğini resmen duyurdu.

twitterin cfosu bitcoin hakkinda konustu

Twitter Blue Aboneleri NFT Profil Devri

Sosyal medya platformu Twitter’ın abonelik hizmeti olan Twitter Blue, kullanıcıların NFT’lerini sergileyebildikleri özelliği kullanıma açtı. NFT platformu b’nin API’si tarafından desteklenen özellik birçok cüzdanı da destekliyor. Desteklenen cüzdanlar arasında Coinbase Wallet, MetaMask, Rainbow, Argent, Trust ve Ledger Live yer alıyor.

Twitter konuyla alakalı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bir NFT profil resmi ayarlamak, insanların Twitter hesabınızı bağlı cüzdanınızın genel kripto cüzdan adresiyle ilişkilendirebileceği anlamına gelir. Bu, Twitter hesabınızın, o cüzdandaki diğer tüm NFT’ler de dahil olmak üzere mevcut ve geçmiş kripto cüzdan işlemleriniz ve varlıklarınızla ilişkilendirileceği anlamına gelir, çünkü bu bilgilerin tümü halka açık blok zincirinde mevcuttur.” 

Son olarak özelliğin henüz sadece iOS mobil platformundakilerle sınırlı durumda olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala