bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Twitter’dan Dogecoin Hamlesi

twitterdan dogecoin hamlesi

Sosyal medya platformu Twitter, ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda sıkı bir Dogecoin (DOGE) destekçisi olan Elon Musk tarafından satın alınan Twitter’dan yeni bir Dogecoin (DOGE) hamlesi geldi.

Twitter’ın Logosu Kısa Süreliğine Dogecoin Logosuyla Değiştirildi

Elon Musk’ın sahibi olduğu sosyal medya uygulaması Twitter’ın logosu kısa bir süreliğine değişti. Twitter’ın masaüstü ve mobil uygulamasını kullanan kullanıcılar logonun Dogecoin (DOGE) logosuyla değiştirildiğini gördü. Yaşanan bu olayın ardından sosyal medya platformu Twitter’da pek çok kullanıcı yapılan bu değişikliğin ekran görüntülerini paylaştı.

twitterdan dogecoin hamlesi 2

Twitter’ın logosunun Dogecoin logosu ile güncellenmesinin nedeni henüz belli değil. Bununla birlikte yapılan bu değişiklik tüm Twitter kullanıcılarında yaşanmadı. Twitter’ın logosunun Dogecoin olarak güncellenmesinin ardından Dogecoin (DOGE) fiyatında da hareketli anlar yaşanıyor.

Ne Twitter ne de Elon Musk konu hakkında şimdilik bir açıklama yapmamış olsa da Dogecoin’in fiyatı yapılan bu kısa süreli değişikliğin ardından yüzde 15 oranında artmış durumda. Konu hakkında yeni gelişmeler yaşandıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala