bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,036.16 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,060.17 2.19%
bnb
BNB (BNB) $ 560.03 3.55%
solana
Solana (SOL) $ 143.69 3.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510978 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483888 9.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156121 5.86%

Elon Musk, Dogecoin Davasını Bitirmek İstiyor

Elon Musktan SVB Onerisine Olumlu Yanit

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’a geçtiğimiz aylarda Dogecoin’i desteklediği gerekçesiyle dava açılmıştı. Ayrıca Elon Musk’ı kripto para birimini desteklemek için açılan 258 milyar dolarlık davaya yeni isimler de eklenmişti. Son olarak Elon Musk açılan bu davayı bitirmek istiyor.

Elon Musk, Dogecoin Davasının Bitmesini Talep Ediyor

Elon Musk, ABD’li bir yargıçtan kendisini Dogecoin kripto para birimini desteklemek için bir piramit planı yürütmekle suçlayan 258 milyar dolarlık haraççılık davasını reddetmesini istedi.

src 340x1912xelon musk neden dogecoin i destekledigini acikladi

Dogecoin yatırımcıları, Elon Musk’a, Dogecoin’i tanıtmak için piramit şeması işlediğine yönelik 258 milyar dolarlık dava açmıştı. Musk ve avukatları, bu davanın düşürülmesi için ABD’li yargıca bir talep gönderdi.

Avukatlar, yatırımcıların Musk’ın kimseyi nasıl dolandırmayı amaçladığını veya hangi riskleri gizlediğini asla açıklamadıklarını ve “Dogecoin Rulz” ve “yüksekler yok, düşüşler yok, sadece Doge” gibi açıklamalarının bir dolandırıcılık iddiasını desteklemek için çok muğlak olduğunu söylediler.

Musk’ın avukatları, “Yaklaşık 10 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olmaya devam eden meşru bir kripto para birimi hakkında tweet atma konusunda yasa dışı hiçbir şey yok” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala