bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,044.96 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.42 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 577.29 0.36%
solana
Solana (SOL) $ 178.83 2.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514739 1.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468778 2.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151727 1.32%

GridZone (ZONE) Coin Nedir?

GridZone ZONE nedir

GridZone (ZONE) sanata odaklanmış yeni nesil bir metaverse projesidir. GridZone platformu piyasadaki en çok tercih edilen altcoin Ethereum (ETH) ağının üzerine inşa edildi. Projenin geliştirici ekibine göre GridZone platformunun birtakım benzersiz dijital özellikleri bulunuyor. Platformda üç boyutlu bir sanal gerçeklik dünyası meydana getirilmiş. Ayrıca burada yine üç boyutlu niteliklere sahip NFT’lerin bulunduğunu da belirtelim. Aslına bakılırsa GridZone platformunun temel konsepti üç boyutlu NFT’ler etrafında kurulmuş. Bu NFT’lerin sahiplerine belirli nispetlerde ödüller sağlayacağı belirtiliyor. Bu ödüller GridZone evreninde kullanılabilecek ya da mali bir değere karşılık gelecek. Bu içerik boyunca GridZone platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca platformda kullanılan kripto para ZONE token’ler hakkında da birtakım verilere bu yazı boyunca yer vereceğiz.

GridZone (ZONE), Ethereum (ETH) blockchain’i üzerinde inşa edilmiş bir platform olarak biliniyor. Bu platformun sanat odaklı bir metaverse meydana getirmeyi hedeflediği ifade ediliyor. Buna göre kullanıcılara bu ekosistemde çok sayıda imkan sağlanacağının altı çiziliyor. GridZone platformundan bahsederken karşımıza çıkan ifadelerden birisi de “dijital DNA” diyebiliriz. Bu yeni terim GridZone ekosisteminde yer alan ve benzersiz niteliklere sahip unsurlar için kullanılıyor. Bu unsurlar etkileşimli ve işbirlikçi yeni nesil topluluğu meydana getiriyor. GridZone platformundaki gerçek dijital kimlikler ise NYM adı altında Ethereum blockchain’i üzerinde saklanıyor.

ZONE

GridZone (ZONE) projesi, son zamanlarda kripto para piyasasına damga vuran metaverse odaklı projeler arasında yerini alıyor. Sanal bir dünya meydana getiren bu projeler, kullanıcılarının bu dünyada yaptıkları işlemlerden güç alıyor. Kullanıcılar kimi zaman bir NFT alıp satarken kimi zaman bir yenilikle platforma can katıyor. Yeniliklerin bulunduğu ekosistemler de diğer kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen projeler arasında bulunuyor. Son zamanların gözde terimlerinden metaverse de sanal bir ekosisteme karşılık geliyor. GridZone platformu da kullanıcılarına bir metaverse sunuyor. Bu sanal ortamda kullanıcıların sağlanan avantajlardan faydalanması mümkün. Örneğin kullanıcılar GridZone ekosisteminde benzersiz dijital kimlikler meydana getirebilirler. Ya da bu kullanıcılar ekosistemde yer alan NFT varlıklarını toplayarak bu durumdan gelir dahi elde edebilirler. Bu NFT’ler blockchain’lerde saklanıyor ve herhangi bir şekilde kopyalanamıyor. Böylece benzersiz niteliğe sahip oluyorlar.

GridZone (ZONE) ne zaman çıktı?

GridZone projesinin henüz yeni bir teşebbüs olduğunu ifade etmek gerekiyor. Ekip projenin tanıtımı ve kripto para kullanıcılarıyla buluşturulması için Twitter üzerinden bir airdrop programı düzenlemeyi planladı. Bu airdrop etkinliğinin çok sayıda kişiye ulaşması ve iyi bir PR çalışması elde edilmesi hedeflenenler arasında. İnternette yer alan verilere göre GridZone projesi 31 Ağustos 2021 tarihinde bir tür token satışı planladı. Bu satışın demin bahsettiğimiz airdrop ile koordineli olması sağlandı. Böylece platformun kripto parası ZONE token’ler ilk kez kullanıcılarıyla buluşturuldu ve işlemlerine resmen başlamış oldu. ZONE token’ler, GridZone platformunda gerçekleşen her türlü işlemde kullanılıyor. Ayrıca bu kripto değerler platformun işlevsel kalabilmesi adına faaliyet gösteriyor.

GridZone (ZONE) Fiyatı Nedir?

GridZone (ZONE) platformunun kripto parası ZONE token’ler ile ilgili en güncel fiyatlara aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. GridZone ekibinin proje ile ilgili tanıtım yapmak adına detaylı bir evrak hazırlamayı tercih etmediğini görüyoruz. Bu durumun kullanıcıların güvenini sarsıcı bir etki oluşturabileceğini söylemek mümkün. Platformun web sayfası incelendiğinde proje ekibiyle ilgili olarak da detaylı bilgilendirme yapılmadığını görüyoruz. Bunlara dayanarak kullanıcıların yatırım yaparken dikkatli ve detaylı bir araştırma yapmaları gerektiğine bir kere daha değinmek gerekiyor. Piyasa izleme platformlarından Coinmarketcap üzerinden elde edilen verilere göre ZONE token’lerin piyasaya toplamda 28 milyon adet arz edileceği görülüyor. Bu miktarın şimdiye dek 4,8 milyonu dolaşıma dahil edilmiş görünüyor.

ZONE nedir

GridZone Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ZONE token [mcryptocoin=”ZONE” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ZONE token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ZONE” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ZONE token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ZONE” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ZONE” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.


GridZone Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ZONE token [mcryptocoin=”ZONE” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle ZONE token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3,22 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ZONE token yılın en düşük seviyesini ise 0,3 dolarla belirledi.


GridZone (ZONE) Nasıl Çalışmaktadır?

GridZone (ZONE) platformu Ethereum (ETH) blockchain’i üzerinde yer alan bir proje olarak biliniyor. Bu ağın sunduğu tüm olanaklardan faydalanan token’ler kullanıcılarına hizmetlerini sürdürüyor. Bilindiği üzere ETH blockchain ağı piyasada yer alan en güçlü yapılardan birisine sahip. Bu ağında çok sayıda yeni girişime ev sahipliği yaparak merkezsiz finansa (DeFi) alanına zemin oluşturduğunu biliyoruz. Oyunculuk alanında hizmetler veren ve sanat odaklı çalışan GridZone projesi de ETH’den faydalanıyor.

Tokenchart

GridZone (ZONE) Nasıl Satın Alınır?

GridZone (ZONE) platformunda kullanılan kripto para ZONE token’ler sadece bir borsa platformu üzerinden temin edilebilir. Bu borsa platformunun Uniswap olduğunu görüyoruz. Kullanıcılar arzu ederlerse buradan ZONE token satın alabilirler. Ya da GridZone platformu üzerinden de ZONE token sahibi olmak mümkün. Platforma dahil olarak burada işlemler gerçekleştirebilir ve ZONE token satın alabilirsiniz. Veya kullanıcılar oyun içerisindeki gereklilikleri yerine getirerek de ZONE token kazanma şansını yakalayabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala