bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,034.96 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.98 0.31%
bnb
BNB (BNB) $ 580.53 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 173.45 0.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521802 0.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480207 0.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154696 1.08%

FriendTech nedir? | Öne çıkan altcoinler 

Kripto dünyasının yeni trendi haline gelen FriendTech nedir? Avax, 26 Ağustos’ta 110 milyon dolarlık kilit açılışına hazırlanıyor. Biz de bugün BTC Haber TV canlı yayınında Eralp Büyükarslan ile birlikte hem, hem de gündeme dair konuları konuştuk, hem de piyasada yükselişe geçen altocinler’i değerlendirdik.

Gündemdeki gelişmeleri Emirhan Erdoğan ve Eralp Büyükarslan değerlendirdi. Canlı yayında güncel piyasa analizi yapıldı.

FriendTech Nedir?

Eralp Büyükarslan, düşüşe geçen Bitcoin’in detaylı teknik analizini yaptı. Haftayı negatif yönde kapanış yapan BTC için, temel anlamda piyasayı etkileyecek bir haber olmamasına rağmen genel anlamda piyasada negatif bir gösterge olduğu yorumunda bulundu. Büyükarslan, ABD piyasaları ve BTC arasındaki korelasyonun da bozulduğunu belirtti.

Büyükarslan aynı zamanda, yükselişe geçen altcoinlerin teknik analizini değerlendirdi. Analizinde, AVAX’ın kilit açılımını değerlendirdi. AWAX’ın negatif etkilenmesi durumunda kritik bir destek hattını yitirmiş olabileceğini ifade etti. Eralp Büyükarslan ayrıca, piyasaya rağmen pozitif ayrışan altcoin’leri değerlendirdi. HEDERA’nın hareketliliğini yatırım imkanı sunduğunu, OPTIMISM’in bir akümülasyon alanında olmasa da alınabilecek seviyelerde olduğunu, INJ’in yatırım için şu an yeterli olmadığını belirtti. Büyükarslan ayrıca, THORChain’in de teknik analizini yaptı.

Büyükarslan, ayrıca canlı yayında açıklanan kripto piyasasında yeni bir trend haline gelen FriendTech platformunu da değerlendirdi.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala