bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,951.94 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.60 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 578.82 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 172.36 1.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522656 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482952 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153165 1.98%

Coinbase ile X’ten iş birliği

Coinbaseden stake karari 4 eyalette durduruldu

Kripto para borsası Coinbase, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) ile iş birliğine gitti. İş birliği çerçevesinde borsanın, platform üzerinden kripto ile ilgili özellikler entegre edeceği belirtildi.

coinbasein base blockchain agi kullanima sunuldu

Coinbase, X ile ortaklığa gitti

Coinbase, doğrudan Twitter profilinde yeni bir işe alım özelliğini entegre etmek için X ile ortaklık yaptı. Yeni özellik sayesinde Coinbase, iş ilanlarını tüm X kullanıcılarına gösterebilecek. İş ilanları Coinbase’in profilinden takip edilebilecek.

Söz konusu iş birliği, Twitter’ı ‘her şeyin uygulaması’ yapma adımlarının bir adımı olduğu aktarıldı. Uygulama, bu özelliği ile LinkedIn’e rakip olabileceği ifade edildi.

Elon Musk, Twitter’ı her şeyin uygulaması haline getirmek istediğini açıklamıştı. Uygulama, kısa süre önce içerik üreticilerine ödeme yapılmaya başlanmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala