bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,944.94 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.89 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 577.34 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 172.81 2.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52095 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483717 0.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15298 1.07%

BTC’den çıkan yatırımcılar altcoin’lere mi gidiyor?

Haftaya Bitcoin’e dair gelişmelerle başlandı. Borsalarda bugün 330 milyon dolarlık BTC çekildiği belirtildi. Satoshi Nakamoto’ya ait kripto cüzdanı 13 yılın ardından harekete geçti. Bu gelişmelerle beraber, Bitcoin’in piyasadaki yönü ne durumda olacak merak konusu oldu. BTCHaber TV’nin canlı yayınında da hem bu konu hem de gündemin diğer önemli konuları, Beste Naz Süllü ile birlikte değerlendirildi.

Bitcoin’in yönü ne olacak?

Beste Naz Süllü, Bitcoin ile ilgili gündemi değerlendirdi. Borsalarda çekilen 330 milyon dolarlık BTC hakkında, şu an için BTC’deki fon hareketliliğine bakıldığında bir düşüş olduğunu düşünmediğini, kötü günlerin geride kaldığı bir fiyatlanmanın olduğunu ve oturduğu yeri hakeden bir BTC durumu söz konusu olduğu yorumunda bulundu. Süllü, paranın nereden çekildiğine bakılması gerektiğini, borsalardan çekilen BTC’lerin genel piyasayı anlatan bir tablo olup olmadığına o zaman karar verilebileceğini ifade etti.

Canlı yayında ayrıca 2024’de olacak BTC Halving de konuşuldu. Beste Naz Süllü, Halving’in olumlu yansıyacağını düşünmediğini ifade etti. Bu rekabetlerle BTC’ye yarayabilecek bir etken olabileceğini düşünmediğini de belirtti.

Canlı yayında, aynı zamanda Donald Trump’ın sahip olduğu kripto varlıkları ve BTC ETF’leri gibi gündeme dair konular da ele alındı.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala