bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,344.78 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,032.77 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 578.55 0.60%
solana
Solana (SOL) $ 168.82 3.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520812 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489992 7.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152782 1.31%

BlockFi’nin ETF Planları ve Ücretsiz Bitcoin Kazandıran Kart | Avalanche Summit

Avalanche Summit 2022, sektörden birbirinden değerli kişilerin katılımı ve oldukça yoğun bir şekilde geçti. BTCHaber olarak medya sponsoru olduğumuz etkinlikle, biz de sektörden uzmanlara sorularımızı yönelttik. Mikrofon uzattığımız isimlerden birisi de BlockFi’ın Kurumsal Dağıtım Başkanı Davis Olsson oldu.

Bildiğiniz üzere BlockFi, kripto sektöründe öne çıkan isimlerden birisi olarak yer alıyor. Kullanıcılar kart kullanımı ile birlikte kripto ödülleri veren BlockFi, aynı zamanda bir uzun vadeli yatırım imkanı da sunuyor.

Biz de Olsson’a kısa bir süre önce yaşanan veri ihlali hakkındaki detayları sorduk. Saldırının BlockFi’a değil, BlockFi’ın 3. taraf bir hubspot adı verilen satıcılarının veri ihlali yaşadığını belirten Olsson, kullanıcı güvenlik tedbirleri açısından uyardı:

“Hubspot ile neyin sızıp neyin sızmadığı hakkında birlikte çalışıyoruz. Ancak müşterilerimiz balıklama girişimleri ve onların data’larını kullanacak kötücül insanlar hakkında dikkatli olmaları gerektiğini bilmeliler. Sosyal hacklemelere karşı her zamanki gibi 2FA ve diğer önlemleri uygulama konusunda tetikte olmalılar.”

Screen Shot 2022 04 02 at 12.03.59

Diğer taraftan BlokFi’ın en öne çıktığı konulardan birisi ise şüphesiz Bitcoin ödüllü kart ürünü. Biz de bu kart hakkında daha fazla bilgi almak adına sorularımızı yönelttik. BlockFi’ın oldukça fazla Bitcoin (BTC) ödülü verdiğini belirten David Olsson, 100.000’i aşkın kullanıcıya sahip olduklarını da belirtti:

“Bu kartı yaklaşık bir yıl önce piyasaya sürdük ve bu zamandan beri oldukça hızlı bir şekilde katlanarak büyüdü ve 2021 yılının en başarılı kart girişimi oldu. Geldiğimiz noktada birkaç milyardan fazla ödenmemiş kart bakiyesine sahip yaklaşık 100.000 kart kullanıcımız olduğunu söyleyebilirim. Bu yüzden de oldukça başarılı olduk ve Bitcoin olarak oldukça yüksek sayıda hediye dağıttık.”

Son olarak yakın zamanda yeni ürünler piyasaya sürmeyi planladıklarını belirten BlockFi’ın Kurumsal Dağıtım Başkanı, önümüzdeki 3-6 ay içerisinde yeni ürünler iler karşılaşabileceğimizin sinyalini verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala